Aynen hocam onu deniyordum fakat rufusa yazmadı, rufus alternatiflerini denesem olur mu format için de rufus yerine farklı bir program kullanmıştım bu rufusun bana garazi var ya

Aynen hocam onu deniyordum fakat rufusa yazmadı, rufus alternatiflerini denesem olur mu format için de rufus yerine farklı bir program kullanmıştım bu rufusun bana garazi var ya
Aynen hocam onu deniyordum fakat rufusa yazmadı, rufus alternatiflerini denesem olur mu format için de rufus yerine farklı bir program kullanmıştım bu rufusun bana garazi var ya![]()
İllaki vardır Online siteden kurulum araştırıyorum bulurum birazdan Not: Buldum Sertifika silinmemiş bulduğum siteden Unc0ver 4.3.1 sürümü indirip rahatça kurdum sorunsuz Jailbreaği Tekrardan Yaptım**Arkadaşlar şu anda hiç bir seçenek yok**
Jailbreak araçlarını yüklemek için...
Bir ihtimal AltStore...
Yada ücretli Dev hesabı...
Lütfen bu tür sorularla konuyu dağıtmayalım
Teşekkürler
İllaki vardır Online siteden kurulum araştırıyorum bulurum birazdan Not: Buldum Sertifika silinmemiş bulduğum siteden Unc0ver 4.3.1 sürümü indirip rahatça kurdum sorunsuz Jailbreaği Tekrardan Yaptım
Wifi pasword gibi başka bir uygulama var mıdır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkese tekrardan selamlar,
mevcut sürümüm 13.2.3 6s plus cihazıma uyumlu mu değil mi asla anlayamadım yardımcı olabilecek var mı?
Hocam unc0ver sürümünüzü destekliyor arkadaşımız sürümünüzü 12.3.2 olarak okumuş. Destekliyor yani yapabilirsiniz AltStore ile unc0ver son sürüm yükleyip yapın.
13.3.1 için çıkma olanağı varmıdır acaba ?
Merhaba windows üzerinden uncover jailbreak yüklemesini nasıl yaparım versiyon 12.4.5 iphone 6 cihaz
Unc0ver 12.4.5 için çıkmaz mıO versiyon maalesef desteklenmiyor checkra1n ile yapabilirsiniz ama o da windowsta olmuyor bootra1n ile yapabilirsiniz konusu forumda var.
Unc0ver 12.4.5 için çıkmaz mı
Bekliyorum bende13.3.1 sürümünü kapsayan Uncover jb aracı yayınlanacak fakat zamanı belli değil.
Bulursan banada söyle bilader. 12.4 varBeyler uncover indirebileceğimiz güncel bi site varmı