Arkadaşlar uçak modunu denedim hard reset denedim unc0veri kaldırıp tekrar kurdum ama bir türlü bu sorunu aşamadım yardımcı olabilecek varmı acaba
restore rootfs nasıl yapabilirim hiç duymadımBirde restore rootfs deneyin oda olmazsa telefonu ayarlardan sıfırlayıp birde öyle deneyim. En kötü o şekilde olur diye düşünüyorum.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
altstore yaptım ve unc0ver geldi şimdi nasıl bir yol izlemeliyim cydia duruyor hala atıyor jailbreak yapmaya çalışınca da atıyor unc0ver ayarlarından birşeyler mi seçmem gerekiyor**Arkadaşlar şu anda hiç bir seçenek yok**
Jailbreak araçlarını yüklemek için...
Bir ihtimal AltStore...
Yada ücretli Dev hesabı...
Lütfen bu tür sorularla konuyu dağıtmayalım
Teşekkürler
altstore yaptım ve unc0ver geldi şimdi nasıl bir yol izlemeliyim cydia duruyor hala atıyor jailbreak yapmaya çalışınca da atıyor unc0ver ayarlarından birşeyler mi seçmem gerekiyor
Çok teşekkürler oldu hepsi geri geldi son 1 soru soracağım bu altstore sanırım süreli tekrar appcake şeklinde yapamam mı jailbreak işlemini yani komple silsem tekrar appcake üzerinden yapsam daha kolaydı o şekilde sankiUncover ayarlarından sadece renistal cydia açık olsun sonra jailbrek butonuna bas
@efsane kardeşimize devaloper hesap için teşekkür ediyorum dünya varmış !Yok imza olmuyor yok kapanacak sonra unc0ver acaba çalışacakmı korkusu yok️ Kaliteli jb li iPhone için devaloper hesap şart.
![]()
Merhaba. nedir bu hesap, ne işe yarar tam anlamıyla. En önemli soru, ne kadardır?
Developer hesap ne işe yarar hocam. Bide nasıl yapabilirim bendede xs cihaz 13.3.1 sürüm var acemiyim jailbreak konusunda. Uğraşıyorum ama bi türlü yapamıyorum şu jailbreaki. Sürümümde desteklemiyormuşDevaloper hesap alınca geliştirici oluyorsun sertifica sorunu olmuyor ister jb araçlarını sorunsuz kullan (imzalama) ister yeni beta iOs sürümlerini kurabiliyorsun engel kalmıyor imzası açık sürümler tabi! Bunlar sorunsuz uygulanabilir oluyor yerinizde olsam devaloper olur keyfime bakarım kendi adıma biraz geç kalmış keşke daha önce alsaymışımÜcreti @efsane ye özelden sorabilirsiniz.
Developer için ödeme aylık mı yıllık mı bilen varmı? Birde ne kadar?
iOS 12.1 için jailbreak olmuyor yardımcı olabilecek bir yardımsever arkadaş var mı:)
12.4 ancak unc0ver 12.1 içinde geçerli zatenios sürümün 12.2 üzerimi yoksa 12.1 mi