Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Sorun nedir jb tamamlanmış
Şimdi bktım cydia açılıyor evet ama önceki kurduğum tweakları görmüyor safe modundaymış gibi şu an57ED6F94-4E9F-469F-9E2F-D5F516D861DE.png
[automerge]1582019334[/automerge]
Şimdi bktım cydia açılıyor evet ama önceki kurduğum tweakları görmüyor safe modundaymış gibi şu an57ED6F94-4E9F-469F-9E2F-D5F516D861DE.png
Uncover içerisinden mi çözmem lazım acaba hangileri açık hangileri kapalı kalması lazım
Ekli dosyayı görüntüle 1FED4F70-6177-4D69-8C2F-6418B2C5340B.MP4

Locationfakerx tweak'ini kurdum ancak ödeme istiyor. TR'de paypal olmadığı için ödeme yapamıyorum yardımcı olabilecek biri var mı

yeni bir paypal hesabı açın ülke olarak kıbrıs seçin profil oluşturun sorunsuz kullanırsınız ben şuan o şekilde kullanıyorum hesap açamazsan bilgi ver akşam eve geçince açayım sana bir tane

Arkadaşlar bu AltStore yi yükledim ve uncyi yükledim 4.2 ye gösterip 4.1 i yükledi zaten ama gene uncyw jb yap dediğimde bir süre sonra kapatıyor ama jb yapmıyor uçak moduna aldım her türlü şeyi yaptım ama olmuyor ios 12.2 versiyonundayım

Arkadaşlar bu AltStore yi yükledim ve uncyi yükledim 4.2 ye gösterip 4.1 i yükledi zaten ama gene uncyw jb yap dediğimde bir süre sonra kapatıyor ama jb yapmıyor uçak moduna aldım her türlü şeyi yaptım ama olmuyor ios 12.2 versiyonundayım

Linkden 3.7.0 b3 ipa yükleyip denermisin

İphone 11 pro 13.3 jb yapamıyorum telefondan program acilip kapaniyor sadece

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İphone 11 pro 13.3 jb yapamıyorum telefondan program acilip kapaniyor sadece

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son Uncover güncellemesi ile sorun çözülmedi ise jb için bir sonraki güncellemeyi bekleyin

Uncover ipa yı alternatif yöntemler ile farklı yerlerden yükleme yaparak deneyebilirsiniz.

Cydia içinden yüklü tüm repo ve tweakların görüntüsünü atarmısın

Moderatör tarafından düzenlendi:
Checkra1n ile jb yapmaya çalışıyorum işlem sırasında “Right before trigger (this is real bug setup) “ yazısında donup bekliyor ilerlemiyor.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Checkra1n yerine Bu yanınlanan son unc0ver ile JB yapabilirmiyim ? (Sürüm: iPhone 5s ios 12.4.5)

Yayınlanan uncover ile jb yapamazsınız.
Konu içerisindeki mesajları okuyun

Maalesef yok. Home tuşu değişimi şart.
Yayınlanan uncover ile jb yapamazsınız.
Konu içerisindeki mesajları okuyun

Teşekkürler,Hepsini okudum fakat sonuç alamıyorum, checkra1n 0.9.8 sürümüyle bilgisayardaki farklı usb girişleri üzerinden, farklı kablolarla iphone’u bağlıyorum yine aynı sonucu alıyorum (Right Before Trigger adımında bekliyor) ,bilgisayarımı değiştirmeliyim ? Yoksa usb belleğimi ? Başka bir yöntem için beklemede mi kalmalıyım öneriniz varmı ?

Son düzenleme:
Geri