Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Hocam normal app store giriyorum uygulama indirmek istiyorum istediğim uygulamaya indirmeye basıyorum fakat sadece dönüyor hiç bir uygulamayı indiremiyorum veya güncelleyemiyorum. Appsync denedim safe mode denedim olmuyor.
appcake repodundan kurdum appsync apstore düzeldi dene

292d58bb5e8642ce758f8ff433e987d7.jpg

Arkadas bi yardimci olsaniz su hatayi bir turlu atlayamadm Ip xs max 13.3

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AltStore yi PC den güncelle son çıkan surum ile yükle telefonuna sonrada ipayi safariden indir AltStore ile aç yükle sonra Jailbreak de işlem tamamdır.

Unc0ver ile jailbreak yaptıktan sonra telefon her kapanıp açıldığında tekrar JB yapmam gerekiyor mu?

selam arkadaslar.illa
bilgisayara gerek yok.
jailbreakme.app tiklayip direk uncoveri telefona indirebilirsiniz.sertifikasi i onayladiktan sonra uncoveri calistirip jailbreak yapabilirsiniz.bende cihaz iphone xs ios 13.3 ve ilk denemede hemen oldu!
kolay gelsin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

selam arkadaslar.illa
bilgisayara gerek yok.
jailbreakme.app tiklayip direk uncoveri telefona indirebilirsiniz.sertifikasi i onayladiktan sonra uncoveri calistirip jailbreak yapabilirsiniz.bende cihaz iphone xs ios 13.3 ve ilk denemede hemen oldu!
kolay gelsin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Vay arkadaş aynı sürüm aynı telefon ama bende olmuyor atıyor uncoverden

Arkadaslar iphone 6 surum 12.4.5 unc0ver jb destekliyomu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Appcake yükledim önce telefona. Ardından safari ile unc0ver'ın kendi sitesinden 4.0.1 versiyonunu indirdim ve appcake ile açtım. O şekilde kurdum

Görünüşe göre Pwn20wnd, uygulama sorununu unc0ver'a AppSync'i ekleyerek çözmüş gibi görünüyor. Ne kadar doğru bir yöntem olduğu da tartışılır gerçi, asıl sorunu çözmek yerine geçici bir fix olması daha iyi olurdu. Aynı zamanda bildirim sorunu da çözüldü diye belirtilmiş.
Bu sorunları yaşayan kişiler, 4.0.1 sürümünü indirip jailbreak yapmayı denesinler. ReProvision'ın da yeniden çalıştığı söylendiği için Reddit'te, hali hazırda jailbreakli olan kişiler ReProvision ile direk yükleyebilirler Unc0ver'ın 4.0.1 sürümünü.

Unc0ver aktif edemiyenler için bunuda deneyebilirler...

1. Cihazı kapatın

2: Cihazı açın

3: WLAN, Bluetooth ve hücresel veriyi ayarlardan kapatın

4: Uçak modunun etkinleştirilmediğinden emin olun

5: Cihazı kapatın

6: Cihazı açın

7: Unc0ver'ı açın 1dk bekleyin ve jailbreak işlemini yapın

app
[automerge]1581892606[/automerge]
appcake yi sildim uncower sildim yeniden jailbreakme sitesinden direk uncover 4.0.0 indirdim güven dedim cydia sorunsuz kuruldu cudia reposundaki appcakeden appsync 70.0 yükledim şuan stabil çalışıyor

Unc0ver aktif edemiyenler için bunuda deneyebilirler...

1. Cihazı kapatın

2: Cihazı açın

3: WLAN, Bluetooth ve hücresel veriyi ayarlardan kapatın

4: Uçak modunun etkinleştirilmediğinden emin olun

5: Cihazı kapatın

6: Cihazı açın

7: Unc0ver'ı açın 1dk bekleyin ve jailbreak işlemini yapın

Yok olmuyor

app
[automerge]1581892606[/automerge]
appcake yi sildim uncower sildim yeniden jailbreakme sitesinden direk uncover 4.0.0 indirdim güven dedim cydia sorunsuz kuruldu cudia reposundaki appcakeden appsync 70.0 yükledim şuan stabil çalışıyor

Aynen belirttiğin yöntem ile yaptım :):clap:

Aynen belirttiğin yöntem ile yaptım :):clap:
arkadaşlar tekrardan sildim uncower 4.0.1 appcake üzerinden jailbreak yaptım sorun yok stabil çalışıyor appsync tweakı kurulu geliyor bunun haricinde değişen birşey yok
[automerge]1581895186[/automerge]
arkadaşlar tekrardan sildim uncower 4.0.1 appcake üzerinden jailbreak yaptım sorun yok stabil çalışıyor appsync tweakı kurulu geliyor bunun haricinde değişen birşey yok
app storede indirme yaptım çalışıyor sorun yok

Geri