Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Bu işlerde çok yeniyim sormak istediklerim var Jailbreak garantiyi bozarmı?
Kaldırınca servis jailbreak yapıldığını anlarmı?
Batarya performansını kötü yönde etkiler mi?

Bu işlerde çok yeniyim sormak istediklerim var Jailbreak garantiyi bozarmı?
Kaldırınca servis jailbreak yapıldığını anlarmı?
Batarya performansını kötü yönde etkiler mi?

Garantiyi bozmaz
Dfu restore sonrası servise cihazı teslim edebilirsiniz (anlamazlar)
Pil tüketiminde kullanılan tweakların durumuna göre artış olur.

@srdgny
Aslında bana lazım olan çok tweak yok, sizce sadece aşağıdaki tweakler için JB yapmak mantıklımı ?
T9Dialer
Call Recorder
iCleaner Pro

Bu arada cihaz iPhone 11 Pro Max

unc0ver ile telefondan jailbreak yaptım ancak appstore’dan uygulama yükleyemiyorum ve yüklü uygulamaları güncelleyemiyorum. Aynı sorunu yaşayıp çözen var mı?

Hocam ben indirdim ama yinede çalışmıyor. Sürekli dönüp duruyor app store'da indirme barı
Ben de çalışıyor hocam. Ama senin sorunu anlamadım. App Store indirme barı. Düşündüğüm şey ise yani Apple store ise sorun, onu app sync ile düzeltebilirsiniz.

Ben de çalışıyor hocam. Ama senin sorunu anlamadım. App Store indirme barı. Düşündüğüm şey ise yani Apple store ise sorun, onu app sync ile düzeltebilirsiniz.
Hocam normal app store giriyorum uygulama indirmek istiyorum istediğim uygulamaya indirmeye basıyorum fakat sadece dönüyor hiç bir uygulamayı indiremiyorum veya güncelleyemiyorum. Appsync denedim safe mode denedim olmuyor.

D

Yükleyemedim doğrulama hatası alıyorum.
Bende çalıştı.
[automerge]1581878962[/automerge]
Hocam normal app store giriyorum uygulama indirmek istiyorum istediğim uygulamaya indirmeye basıyorum fakat sadece dönüyor hiç bir uygulamayı indiremiyorum veya güncelleyemiyorum. Appsync denedim safe mode denedim olmuyor.
Hocam app sync 7.0 ile mi denediniz? Eğer hala hata alıyorsanız telefonu açıp kapatın yani jailbreak gitsin. O zaman Apple store u kullanabilirsiniz diye düşünüyorum

Ekli dosyalar

Bende çalıştı.
[automerge]1581878962[/automerge]

Hocam app sync 7.0 ile mi denediniz? Eğer hala hata alıyorsanız telefonu açıp kapatın yani jailbreak gitsin. O zaman Apple store u kullanabilirsiniz diye düşünüyorum
Hocam kapattım açtım jailbreak gitti ama hala indirme yapamıyorum

Hocam kapattım açtım jailbreak gitti ama hala indirme yapamıyorum
Hocam dediklerim bende olmuştu. Ama siz de neden olmadı bilmiyorum. Belki bu işleri daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir. En son hiçbir şey yapamazsanız unc0verı ve Cydia da kaldırıp tekrar denemenizi öneririm.

Geri