Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

selam arkadaslar,bende xs var yani a12 ve herhalde jailbreak cikmis helesükür.ben blobs kayidi yaptim.acaba simdi nasil 12.0.1 den 12.4. gecebilirim?yardim edebilirseniz memnjn olurum

selam arkadaslar,bende xs var yani a12 ve herhalde jailbreak cikmis helesükür.ben blobs kayidi yaptim.acaba simdi nasil 12.0.1 den 12.4. gecebilirim?yardim edebilirseniz memnjn olurum

Gerekli konular forumda mevcut...”Downgrade” yazın aramaya

A12 iPhone XS jb den sonra parolaları otomatik doldurmuyor. Klavyenin üstünde dolduracağı bilgiler geliyor fakat tıkladığımda sayfadaki metin kutularına doldurmuyor. Genel bir sorun mu? Sizlerde de varmı?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

A12 iPhone XS jb den sonra parolaları otomatik doldurmuyor. Klavyenin üstünde dolduracağı bilgiler geliyor fakat tıkladığımda sayfadaki metin kutularına doldurmuyor. Genel bir sorun mu? Sizlerde de varmı?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olabilir, Forumda A12 Cihazı olanlar size bilgi paylaşımında bulunacaktır.

12,4 iphone xs max içi jailbreak yaptım sorun yok
uygulamarı yüklüyorum fakat
uygulamalara ulaşamıyorum mesela springtomize 4 yüklüyorum ama menuye gelmiyor
çözüm varsa yardımcı olursanız sevinirim

ayarlarada gelmiyor malesef mesela boxy 3 yükledim çift parmak tıklayınca sorun yok ana menuye geliyor
ama menu ayarlar kısmında yok yani arama yapıyorum gene yok
[automerge]1569241240[/automerge]
yine cylinder - doubletablock uygulamaları yüklendi ama menü uygulamalarda yoktur

Son düzenleme:
ayarlarada gelmiyor malesef mesela boxy 3 yükledim çift parmak tıklayınca sorun yok ana menuye geliyor
ama menu ayarlar kısmında yok yani arama yapıyorum gene yok
[automerge]1569241240[/automerge]
yine cylinder - doubletablock uygulamaları yüklendi ama menü uygulamalarda yoktur

AppList ve PreferenceLoader yüklümü?

Sorunlar olacak beta. Sorunları foruma değilde Pwn20wnd ‘ye yazmak şu aşamada daha iyi bence, ki güncelleme ile bugları düzletsin. Baya sorunlar var beta1 de gözlemlediğim kadarıyla. B2-b3 ya da final beklemeyi düşünüyorum. Bu kadar ay bekledim 1-2 gün daha beklerim

Geri