Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Ben kurdum Iphone XS 12.4 JB tek sefer de calisti suan deneme yapiyorum... Banka app calismiyo Liberety Lite haric hangi tweakler var.. ?

bir kere impactorladıktan sonra reprovision ile oto imza olayı başlıyor. yıllık developer hesabının daha önemi kalıyor mu?

bir kere impactorladıktan sonra reprovision ile oto imza olayı başlıyor. yıllık developer hesabının daha önemi kalıyor mu?

@orhanbey
Reprovizyon 12.4 surumunde tam stabil çalışmıyor imzalamayi kaciriyor
A12 lerde ne olacagi soru isareti bilinen garanti bi yontem varken riske girmeye gerek yok kanatimce karar sizin

Jb yapmadan önce tvOS profilini silmek gerekir mi?

Tapatalk Pro kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

tek bir konu buldum ordada cevabını buldum

Developer hesabı konusu inceleyebilirsiniz.

@orhanbey
Reprovizyon 12.4 surumunde tam stabil çalışmıyor imzalamayi kaciriyor
A12 lerde ne olacagi soru isareti bilinen garanti bi yontem varken riske girmeye gerek yok kanatimce karar sizin
@kdrbrn16
anladım zaten a12li cihazım yok hocam forumda unc0ver yeni sürüm yayınlanmış yorumları okurken gözüme takıldı yorum yaptım. a12li cihazları olanlar temkinli yaklaşmalı o halde.

Arkadaslar cihazimi simdi jailbreak yaptim cydiayi actigimda 10 tane güncelleme görünüyor yapmalimiyim?
cihazim xs max iOS 12.4

kurar kurmaz bu güncellemeler çıktı ise sorunsuz güncelleme yapabilirsin, ilk JB yapılınca kurulan dosyalar, tweaklar eski kalabiliyor.

Geri