Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Hocam jailbreak sürümünde orijinal sürümüne geri dönüş yapabilir miyiz, bir de Whatsapp bildirim sesini değiştirebiliyor muyuz Jailbreak sayesinde?

Evet restore ile tekrar jb siz haline döndürebilirsin cihazı.
Banner sounds 12 tweakı ile uygulamaların bildirim seslerini değiştirebilirsin.

arkadaşlar şimdi ben jb yaptım tweakleri yüklüyorum iyi tamam her şey ama uncover'da expiriybölümü var ve karşısında 6 days yazıyor bu ne demek veya 6 gün sonra ne olacak ne yapmam lazım lütfen bu konuda biri bana yardım etsin bir şeyler yazsın o kadar tweak o kadar emek boş yere gitsin istemiyorum lütfen şimdiden çok sağolun

6 gün sonra unc0ver uygulamasını silip tekrar kuracaksın.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar herkese iyi forumlar ipad air 2 ios 12.4 kullanıyorum ne chimera dan nede uncover den jailbreak yapamıyorum bilgisayardan cydia impactor sertifika hatası veriyor safariden ipa yüklerken hata veriyor ne yapabilirm

Whatsapp bildirim sesini değiştirebiliyor muyuz Jailbreak sayesinde?
Bunun için bir tweake gerek yok, WhatsApp'ın kendi ayarlarında mevcut bu seçenek. WhatsApp > Ayarlar > Bildirimler > Ses kısmına giderek istediğiniz bildirim sesini yapabilirsiniz.

Arkadaşlar herkese iyi forumlar ipad air 2 ios 12.4 kullanıyorum ne chimera dan nede uncover den jailbreak yapamıyorum bilgisayardan cydia impactor sertifika hatası veriyor safariden ipa yüklerken hata veriyor ne yapabilirm
İyi günler bende böyke hata alıyordum sertifika hatasını bilgisayardan impactor açıp en üst sağ koşede xcode var ordan giriş yapıp mail imiz le beraber revoke certificates basıp sertifikayı iptal edip tekrar impactorden jb yaptım ve hiç bir sorunlada karşılaşmadım bir dene bakalım

Arkadaşlar Bu Cercube tweakini satın alsak you tubeda her şeyi sınırsız indirebilecekmiyiz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweakbox ile unc0ver kurdum ve cydia yüklendi ancak şöyle bir sorun var bastığım yerlerde hiç birşey açılmıyor

Ekli dosyalar

• F758FF38-5080-4618-870F-F42CCD164632.png
    F758FF38-5080-4618-870F-F42CCD164632.png
    234.9 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşlar Bu Cercube tweakini satın alsak you tubeda her şeyi sınırsız indirebilecekmiyiz?

Tavsiyem DLEasy adında bi tweak var. Tüm sosyal medyadan indirme sağlıyor YouTube dahil. YouTube dan indirdiğin müzikleri import edebiliyorsun.

Selam arkadaşlar,
İphone 7 ios 12.4 cihazımı jailbreakli yapmak istiyorum. Biri yapacağım işlemleri sıralayabilir mi? Bir de aklıma birkaç soru takıldı. Cihaza İos güncellemesi geldiğinde ne olacak? Jailbreak yaptığımda bir sorunla karşılaşır mıyım? Ve işlemleri bilgisayarsız bir şekilde yapabilir miyim? ( tweak uygulamaları kullanmak için yapmak istiyorum ) appvalley ve tweakbox tan birkaç uygulama indirdim fakat bir gün sonra doğrulama hatası aldım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
[automerge]1566807378[/automerge]
Bilgisayarı olmayan arkadaşlara anlık ve hızlı şekilde destek geldi

Üzerinden Uncover iOS 12 indirin güle güle kullanın..
İpa install açılmazsa eğer diğer alternatif

3 adet uncover mecvut burada ama siz uncover New beta olanı kuracaksınız

İndiriyorum ana ekranda simge çıkıyor fakat uygulamaya girmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
[automerge]1566807638[/automerge]
Uncoverden cydia reset çek tekrar jailbreak yap düzelir

Uncover bir türlü kuramıyorum. Birkaç yerden denedim uygulama iniyor fakat üzerine tıklayınca açılmıyor. Yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
İphone 7 ios 12.4 cihazımı jailbreakli yapmak istiyorum. Biri yapacağım işlemleri sıralayabilir mi? Bir de aklıma birkaç soru takıldı. Cihaza İos güncellemesi geldiğinde ne olacak? Jailbreak yaptığımda bir sorunla karşılaşır mıyım? Ve işlemleri bilgisayarsız bir şekilde yapabilir miyim? ( tweak uygulamaları kullanmak için yapmak istiyorum ) appvalley ve tweakbox tan birkaç uygulama indirdim fakat bir gün sonra doğrulama hatası aldım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
[automerge]1566807378[/automerge]

İndiriyorum ana ekranda simge çıkıyor fakat uygulamaya girmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
[automerge]1566807638[/automerge]

Uncover bir türlü kuramıyorum. Birkaç yerden denedim uygulama iniyor fakat üzerine tıklayınca açılmıyor. Yardımcı olabilir misin?

Varmıdır arkadaslar başka bir çaresi bilgisyarsiz yükleyemezmiyiz başka türlü ?

Geri