Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

arkadaşlar cihazım iphone 6 12.2 jailbreak yapacağım ama öncesinde 12.4 e güncellememi tavsiye eder misiniz? sanırım 12.4 de de jailbreak yapılabiliyor

12.1.1 beta sürümünde unc0ver kullanırken reload system daemonds seçeneği açıkken jb yaptığımda telefonun çekimi gidiyordu. Şebeke yok sürekli aranıyor yazıyordu. 12.4 te de aynı sorun var sadece ben mi bu sorunu yaşıyorum? Reload system daemonds u kapatınca hiçbir sorun olmuyor yardımcı olabilirmisiniz

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum konunun en başında v 3.5.2 verilmiş fakat v 3.5.5 e güncellenmiş olan ipa dosyasınını mı önerirsiniz yoksa sitedeki v 3.5.2 ile mi yükleme yapayım cihazım İphone 7 12.4

Arkadaşlar telefon 12.1.4 jailbreak var fakat uncover silindi hiç bir şekilde inmiyor cydia import denedim orda da hata veriyor yüklenmiyor telefonu sıfırlayıp 12.4 sürümüne güncelleyip tekrar indirsem inermi

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum konunun en başında v 3.5.2 verilmiş fakat v 3.5.5 e güncellenmiş olan ipa dosyasınını mı önerirsiniz yoksa sitedeki v 3.5.2 ile mi yükleme yapayım cihazım İphone 7 12.4

Konudaki 3.5.2 ile yapabilirsin.

kral ben yeniyim siteyi kullanmakta zorlanıyorum 12.3.1 için telefondan jailbreak yapabileceğim bir link var mı :))

Arkadaşlar chimera ipa yı impactor aracılığıyla telefona yükledim ve gerekli işlemleri yaptım ve jailbreak işlemini yaptım noktaladım. Fakat cihazı kapatıp açtığımda hailbreak kalkıor ve sileo’ya giremiyorum. Chimera aracında ise jeilbreak yazıyor jeilbroken yerine.
Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar chimera ipa yı impactor aracılığıyla telefona yükledim ve gerekli işlemleri yaptım ve jailbreak işlemini yaptım noktaladım. Fakat cihazı kapatıp açtığımda hailbreak kalkıor ve sileo’ya giremiyorum. Chimera aracında ise jeilbreak yazıyor jeilbroken yerine.
Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Cihaz kapanıp açıldığında jb devre dışı kalır. Tekrar jb yapmanız gerekli.

Herseferinde bunu yapmamız gerekiyor mu? Eski sürümlerde böyle birşey yoktu mantıklı gelmiyor bana :/

Yayınlanan jb ler tethered yani çihaz kapanıp açıldığında jb devredışı kalır. untethered jb de cihaz kapanıp açıldığında da jb aktif olur. Ve maalesef bu geçmişte kaldı.

Arkadaşlar Şu Hatayı Nasıl Çözebilirim?Filza İle Dep Dosyası Yüklemeye Kalktım Şimdi Safe Moddan Çıkaramıyom Yüklediğim Depte Cydiada Gözükmüyor Sadece Cydiaya Ve Filzaya Girebiliyorum Çözüm İçin Yardımcı Olurmusunuz
5b0be9c54863767c884c9732bbdcb206.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet 12.4 xs max için jb sabrederek bekliyıruz
[automerge]1566667522[/automerge]
134751566667499395.jpeg
[automerge]1566667613[/automerge]
Acaba 12.4 xs max için geldimi ?

Son düzenleme:
arkadaşlar şimdi ben jb yaptım tweakleri yüklüyorum iyi tamam her şey ama uncover'da expiriybölümü var ve karşısında 6 days yazıyor bu ne demek veya 6 gün sonra ne olacak ne yapmam lazım lütfen bu konuda biri bana yardım etsin bir şeyler yazsın o kadar tweak o kadar emek boş yere gitsin istemiyorum lütfen şimdiden çok sağolun

kardeşim ben yüklemeye çalışırken böyle bir hata veriyor yardımcı olur musun ? jailbreak a bastıktan sonra bu uyarı çıkıyor

""rootfs already mounted delete ota file from setting storage if present and reboot""

Konunun ilk mesajında ota sorunu çözümü var spoiler içerisinde.

arkadaşlar şuan elimde iPad Pro 3 11'' ios 12.1.4 var hangi sürüm jailbreak desteği var yardımcı olabilir misiniz

Geri