Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Evet senin cihaza yapılıyor ama hiç güncelleme . Sorun yoksa öyle kullanmaya devam et .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bataryası çok kötü gidiyor artık sürüm eskisi gibi optimize olamıyor çok şişti o yüzden 12.4 kurmayı planlıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jb yaptıktan sonra ne zmaan telefonu yeniden baslatsam kilit ekrani fotom değişiyor. Nedeni nedir acaba. Sari bir hayvan resmi geliyor.

Arkadaşlar yukarda güncellemeleri dfu ile itunesten yükle demişsiniz ben direkt ayarlardan yaptım 12.4 ü sıkıntı çıkmaz değil mi

Appsync unified 41.1-noa12 yükledim 3u tools ile birsürü ipa denedim yükleniyor ve açılmıyor. Aynı ipaları cydia impactor ile yükledim sorun olmadı. reprovision da appsync yüklü iken sertifika göremedim ama appsync silince süre çıktı. appsync olunca 3u tools dan neden direk yüklenince çalışmıyor anlamadım.

appsync mi arızalı ben yanlış bir işlem mi yapıyorum? Yardımcı olurmusunuz?

Appsync unified 41.1-noa12 yükledim 3u tools ile birsürü ipa denedim yükleniyor ve açılmıyor. Aynı ipaları cydia impactor ile yükledim sorun olmadı. reprovision da appsync yüklü iken sertifika göremedim ama appsync silince süre çıktı. appsync olunca 3u tools dan neden direk yüklenince çalışmıyor anlamadım.

Uyumlu yazıyor ama 3utools ile sıkıntı olabilir Filza üzerinden ipa yükleyebilirsiniz belki sıkıntı çıkmaz

Bir kaç güncelleme yayınladı ama tam çalışmıyor olabilir. Geliştiriciye yazabilirsin çalışmıyor diye.

Arkadaşlar merhaba!
6s serisi için destekliyor mu 12.4 jailbreak?
Okuduğum kaynaklarda adı geçmiyor. Bilen varsa yeşillendirebilir mi?

Merhaba A12'ler için kısmen JB diye bişeyler yazılıyor. 3.5.3 ile xs max e JB yapabilir miyim ?

Pardon yanlış yeri okumuşum sitesindeki.

Ama coolstar’a packix reposu hediye A12 cihaz aldı. Belki onun için çalışabilir. 12.4’e geçip beklemek mantıklı olabilir.
Valla daha önceden güncellemeyin bekleyin 12.2 de demişlerdi hala bekliyorum. Bilseydim ben hediye alırdım şimdiye kadar madem çıkaracak )))

Geri