Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar eğer şüpheleri olan arkadaşlar varsa benim yaptığım gibi tss saver ya da blobsaverdan 12.4 bloblarınıekaydetsinler 12.4.1 çıksa bile 12.4e güncellerler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çıldırmamak elde değil ya bir hafta öncr ios 13 beta yükledim yüklemez olaydım
Ios 13 bence çoğu tweaki kopyaladı. Ama 12 çok eksik tek vaadleri daha hızlı olmak :D. Umarım şu güncellemeyi hızlıca yapabilirim.
[automerge]1566165029[/automerge]
Arkadaşlar eğer şüpheleri olan arkadaşlar varsa benim yaptığım gibi tss saver ya da blobsaverdan 12.4 bloblarınıekaydetsinler 12.4.1 çıksa bile 12.4e güncellerler

Tss saver ı telefondan kullanabiliyor muyuz ve yüklü olmasa da blobları kaydediyor mu

I phone 6s 12.4 jailbreak başarılı arkadaşlar.IMG_0005.JPG

Ios 13 bence çoğu tweaki kopyaladı. Ama 12 çok eksik tek vaadleri daha hızlı olmak :D. Umarım şu güncellemeyi hızlıca yapabilirim.
[automerge]1566165029[/automerge]

Tss saver ı telefondan kullanabiliyor muyuz ve yüklü olmasa da blobları kaydediyor mu

Eğer jbliysen tss saver uygulamasını cydiadan indirebilirsin ya da system info tweakini kurup ayarlardan ecid nosunu kopyalayıp internetten yapabilirsin veya eğer pc var ise blobsaver en stabili şuan onu tavsiye ederim

İlk defa JB yapıcam pc kullanmadan bunu yapabiliyor muyum ? Ayrıca hangi tweakleri indiricem hangisinin ne işe yaradığını nasıl öğrenicem ?

Biri bana yardımcı olabilir mi ? Birkaç sorum var.
İos 9 dan beri jb den uzağim.
1. Jb yi pc den mi yapıcaz telefondan oluyor mu?
2. Nasıl yapıcaz YouTube da video bulamadım.
Cvp lütfen

İlk defa JB yapıcam pc kullanmadan bunu yapabiliyor muyum ? Ayrıca hangi tweakleri indiricem hangisinin ne işe yaradığını nasıl öğrenicem ?

PC kullanmadan yapabilirsin sürümüne ve cihazına bağlı olarak unc0ver, Chimera gibi şeyler kullanabilirsin

Biri bana yardımcı olabilir mi ? Birkaç sorum var.
İos 9 dan beri jb den uzağim.
1. Jb yi pc den mi yapıcaz telefondan oluyor mu?
2. Nasıl yapıcaz YouTube da video bulamadım.
Cvp lütfen

Sürümün hangisi telefondan sizlee.com veya ignition.fun gibi siteler kullanıp jb araçları indirebilirsin pc olmadan

12.4

Silzee.com dan unc0ver 3.5.0 aracını indir ve ayarlardan genel profillere gir ve güvene bas sonra uygulamadan jailbreake basman yeterli ama çok stabil olmadığı için 3-4 kere denemen gerekebilir

Hem de yazının ilk mesajında nasıl yapılacağı detaylı bir şekilde var

İlk kez Jailbreak yapacak olanlar

Eğer jbliysen tss saver uygulamasını cydiadan indirebilirsin ya da system info tweakini kurup ayarlardan ecid nosunu kopyalayıp internetten yapabilirsin veya eğer pc var ise blobsaver en stabili şuan onu tavsiye ederim

Forumlarda yeniyim kb bi özelden mesaj atma ihtimalin var mı jailbreak var şuan telefonda ama 12.4 sürümünde değilim 12.1.4 sürümü yüklü tweakler ile nasıl kuracağım yardımcı olabilir misin

Silzee.com dan unc0ver 3.5.0 aracını indir ve ayarlardan genel profillere gir ve güvene bas sonra uygulamadan jailbreake basman yeterli ama çok stabil olmadığı için 3-4 kere denemen gerekebilir

Eyvallah kardeşim Yekte yaptım iPhone 7 iOS 12.4

arkadas ben su an iphone xs kullaniyorum ve 12.0.1 yüklü.ama a12 cihazlarini henüz desteklemedigi icin biraz daha beklemem lazim 12.4 yüklemek icin.bi 12.4 bloblarini nasil kaydedebilirim?yardim icin sevinirim

Geri