Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Sa iyi forumlar ben ilk defa jailbreak yapacağım ama kullanacağım tek yer arabamda apple carplay de video izlemek için telefonum 7 plus 128 GB almanyadan almıştım şuan ki sürümü 12.3.1 ama hiç bir fikrim yok nasıl yapacağım hakkında açıklayıcı bir video var mı acaba birde galiba uyumlu hale geldi telefonum için şuan sabaha kapanır falan diyorlar acaba geç mi kalırız yarın yapsak ?
Birde telefonun yedeğini falan almam gerekir mi fotoğraflarım için falan ?

İphone x 12.3’teyim, jb aracı unsupparted uyarısı verdi. Acaba sadece 12.4 ile mi jb yapabiliyoruz? Yoksa benim cihazı desteklemiyor mu henüz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@seth_my güncelle telefonu 12.4 öyle jailbreak yap
[automerge]1566152941[/automerge]
@Efesryl Kardeşim telefonu yazılım güncelleme kısmından 12.4 sürümüne Güncelle... daha sonra müsait olduğun bir zaman rahat bir şekilde jailbrek işlemi yaparsın

5. deneme de oldu cydia geldi çok teşekkürler. şimdi bu jb tel kapandığında gidiyor tekrar yapmamıx gerekiyor ilk kex jb yaptım o yüxden soru soruyorum kusuruma bakmayın
[automerge]1566151622[/automerge]
cydia da atıyorum öne çıkanlara basıyorum açılmıyor basılı kalıyor gibi göxüküyor bu arada malum tuş boxuk yaxamıyorum o yüxden
ios 12 sürümü için çıkan jailbreakler maalesef kapanıp açıldığında yeniden yapılması gerekiyor tethered-untethered olayı araştırabilirsiniz. diğer sorununuzu bilmiyorum.

bence hemen yapmayın ben yaptım ancak tweak kurdum 1-2 tane donmaya başladı cihaz hardreset ile açtım şimdi tekrardan restore yapıp deneyeceğim ama yeni güncelleme beklemekte fayda var

benim cihazım 7 plus 12.4

cydia da öne çıkanlar/temalar/hesabı yönet hiç bir şeye basmıyor basınca basılı kalıyor gibi oluyor açılmıyor ne yapmam laxım ?

Çok kritik bir sorum var. Kullandığım apple hesabında iki faktörlü doğrulama açık ve kapatamıyorum. Impactor ile haftada bir sertifikayı yenilemem için özel uygulama parolası almak zorundayım. Çözümü var mıdır acep ?

Hocam başıma kismen Network tweak i kurunca iPhone mesaj gelmeme sorunu geldi o esnada jb sertifikam bitmişti ve tweak i kaldıramıyordum Allahtan safari üzerinden Unc0ver tekrar zar zor bulup kurabildim sonrada tweak i kaldırdım normale döndü herşey !

Gelelim sizin sorunuza ne yapmalısın!

Birincisi githupdan jb aktif ken unc0ver güncel iPa yı filzaya indirip orda yedekte tutmalısın!

Sonra cydia dan provizyon tweak ini kurup 4 günde bir filzadaki ipayı provizyon ile aç deyip yüklemelisin PC ye gerek kalmadan! Bu kadar

@Efesryl[/USER] Kardeşim telefonu yazılım güncelleme kısmından 12.4 sürümüne Güncelle... daha sonra müsait olduğun bir zaman rahat bir şekilde jailbrek işlemi yaparsın
[/QUOTE]
Detaylı video var mıdır acaba hep aynı işlemi mi yapıyoruz ?

iphone x 12.1.4 jb kullaniyorum herhangi bir şikayetim yok.Ama 12.4 e geçmeye deyecek kadar fark varmi geçip jb yapayim

iphone x 12.1.4 jb kullaniyorum herhangi bir şikayetim yok.Ama 12.4 e geçmeye deyecek kadar fark varmi geçip jb yapayim

Her zaman yeni sürüm daha iyidir. Ama jb stabil olana kadar beklemek mantıklı geliyor bana.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sonuçta en güncel yazılım hatalar giderilmiş mevcut olduğunuz yazılıma göre ve yeni özellikler eklenmiş bir yazılım

5. deneme de oldu cydia geldi çok teşekkürler. şimdi bu jb tel kapandığında gidiyor tekrar yapmamıx gerekiyor ilk kex jb yaptım o yüxden soru soruyorum kusuruma bakmayın
[automerge]1566151622[/automerge]
cydia da atıyorum öne çıkanlara basıyorum açılmıyor basılı kalıyor gibi göxüküyor bu arada malum tuş boxuk yaxamıyorum o yüxden

Basili tutup parmagini saga veya sola kaydirip cekersen acilir

Apple 12.4’ü geri çekiyor elinizi çabuk tutun geçmek isteyen varsa. Bende şu an 12.4 görünmüyor son sürüme 12.3.1 diyor. Korkusundan tir tir titriyor herhalde apple

Sent from my iPhone using Tapatalk

Apple 12.4’ü geri çekiyor elinizi çabuk tutun geçmek isteyen varsa. Bende şu an 12.4 görünmüyor son sürüme 12.3.1 diyor. Korkusundan tir tir titriyor herhalde apple

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben geçtim de impactor ile yükleme yapamadım bir türlü 😂 ne revoke oluyor ne bir şey şimdi farklı bir Apple hesabı ile deneyeceğim

Geri