Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar bende se var ilk defa jb yaptım 12.2 sürüm shsh kaydı vs hiçbirşey yok ne gibi sıkıntıları olur

Arkadaşlar güncellemeyi otadan yapacağım ama güncelleme denetlenemedi diyor önceden jb vardı ne yapamam lazım bilgisayar yok

arkadaşlar cihazım iphone 8 ios sürümü 12.4 uncover 3.5.0 yükledim jailbreak yaparken fake port fail hatası verdi ardından biraz bekledm jailbreak tamamlandı reset etmemi istedi ok dedim ama cydia gelmedi acil yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar cihazım iphone 8 ios sürümü 12.4 uncover 3.5.0 yükledim jailbreak yaparken fake port fail hatası verdi ardından biraz bekledm jailbreak tamamlandı reset etmemi istedi ok dedim ama cydia gelmedi acil yardımcı olurmusunuz
bendede cydia gelmedi denilen herşeyi yaptığım halde yardım bekliyorux lütfen

Benim gibi Xr(A12) kullanıcıları napsın? Bize yine JB yok. 12.3 te mi beklesek 12.4 e mi güncellesek. Ya da hiç gelmez mi ? :(

12.4’e geçip jb yapamayanlar: %100 reliable değil yani her tıklayışınızda jb yapacak diye bir kaide şu an yok. Yani birkaç sefer denemeniz de gerekebilir şansınıza bir anda da yapabilir. Geliştirmek için çalışıyorlarmış şu an. Jb olmuyor değil yani, oluyor ama bazen zor bazen kolay
12.4 için chimera ile jb yapılamıyor şu an bu arada. Ses çıkmadı onlardan. Sadece unc0ver v3.5.0 var

Sent from my iPhone using Tapatalk

imazalat nezaman kapanır tahminen diğer telefona yuklemeye çalışıyorum 1 saat kaldı diyor.

12.4 için imza kapanmaz iOS12’nin son sürümü muhtemelen dolayısıyla sonsuza kadar açık kalır eğer 12.4.1 falan çıkmazsa. Başka bir iOS versiyonundan bahsediyorsanız hiç belli olmaz

Benim gibi Xr(A12) kullanıcıları napsın? Bize yine JB yok. 12.3 te mi beklesek 12.4 e mi güncellesek. Ya da hiç gelmez mi ? :(

12.2’de olan A12 cihazlara bile 12.4’e güncellemeyin diyorlar en iyisi siz 12.3’te beklemeye devam edin ne olur ne olmaz. PAC bypassları 12.4’te çalışmıyormuş çünkü

evet olana kadar denemeniz gerekiyor ben demin 3. seferde yaptım bir iphone7 12.4 cihazına
unco0ver uygulamasından olana kadar jailbrek mi yapmayı deniyim yoksa sürekli unc0ver ı tekrar tekrar mı yükliyim pc aracılığıyla ikinci söylediğim uğraştırıcı oluyor da oyüxden

unco0ver uygulamasından olana kadar jailbrek mi yapmayı deniyim yoksa sürekli unc0ver ı tekrar tekrar mı yükliyim pc aracılığıyla ikinci söylediğim uğraştırıcı oluyor da oyüxden
ilk söylediğinizi deneyin uçak modu açık-kapalı şeklinde deneme yapabilirsiniz

ilk söylediğinizi deneyin uçak modu açık-kapalı şeklinde deneme yapabilirsiniz
5. deneme de oldu cydia geldi çok teşekkürler. şimdi bu jb tel kapandığında gidiyor tekrar yapmamıx gerekiyor ilk kex jb yaptım o yüxden soru soruyorum kusuruma bakmayın
[automerge]1566151622[/automerge]
cydia da atıyorum öne çıkanlara basıyorum açılmıyor basılı kalıyor gibi göxüküyor bu arada malum tuş boxuk yaxamıyorum o yüxden

Ne kadar özlemişim şu cydia yı ilk denemem de başarılı sonuç teşekkürler pwn
8 plus 12.4 IMG_0119.JPG

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri