Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

v3.3.8 i yükledim cihaza cihaz iphone 6 plus
Jailbreak butonu çıktı basıyorum 2 sn sonra reset atıyor telefon açılıyor tekrar tel bakıyorum cydia filan yok?

Jailbreak butonu çıktı basıyorum 2 sn sonra reset atıyor telefon açılıyor tekrar tel bakıyorum cydia filan yok?

Unc0ver ipa yı cydia impactor ile yükleyin cihaz uçak modu açık parola kilit kapalı icloud dan çıkış yapın. Deneyin tekrar.

Bende de öyle oldu 3 kere 2.aşamada restart attı sonra 11.aşamaya geldi şimdi tekrar başlatılcak dedi başladı tekrar jbye tıkladım bu sefer oldu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

telefonu yeniden başlatınca jailbreak gidiyor mu? daha yeni yükledim bi kendine gelsin cihaz diye kapatıp açtım şimdi cydia filan açılmıyo atıyor anında

nasıl aktif etcez
Uncovera girip tekrar jeilbreak butonuna basarak.
[automerge]1563814834[/automerge]
Her şey tamam arkadaşlar da bu Sileoyu nasıl silicez veya dursa bir zararı olur mu şuan Unc0ver ile jb yaptım chimerayı da rootfs yaparak kaldırmıştım ama Sileo kaldı...

basıyorum jailbreak butonuna 1-2 saniyede tele res atıyor açıyor yine aynı jailbreaksiz

Cihazı uçak moduna alın, parola ve kilit kapalı, iphone bul dan çıkış yapıp deneyin.
Konu linkini okumanızı öneririm.

Uncovera girip tekrar jeilbreak butonuna basarak.
[automerge]1563814834[/automerge]
Her şey tamam arkadaşlar da bu Sileoyu nasıl silicez veya dursa bir zararı olur mu şuan Unc0ver ile jb yaptım chimerayı da rootfs yaparak kaldırmıştım ama Sileo kaldı...

Bende de aynı şey oldu chimera ipasını sildim kullanmıcam diye uncoverla jb yaptım şu an. Kendi kendine gitmiş sileo küstü herhalde

Selamlar, cydia yüklenmiyor 2-3 kere pcden yapmaya çalıştım ama olmadı ne yapmalıyım?
ama demin ki yüklediğim tweak aktif Zeppelin (Batman Logosu) var
cydia görünmüyor

Ekli dosyalar

• IMG_8085.PNG
    IMG_8085.PNG
    797.4 KB · Görüntüleme: 37
aga tweakleri yüklüyorum misal "zeplin" yükledikten sonra ayarlar kısmına gelmesi gerekiyor fakat gelmiyor

Son düzenleme:
Unc0ver 22 geldiği zaman error unable to repair system hatası veriyor. Bu sorunu Nasıl aşarız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Unc0ver 22 geldiği zaman error unable to repair system hatası veriyor. Bu sorunu Nasıl aşarız

Eksik doysa veya tam silinmemiş yada kurulmamış Tweak işlemi gerçekleşmiş...

Tavsiye : 2-3 defa RootFS ile Jailbreakİ sıfırlamak

Eksik doysa veya tam silinmemiş yada kurulmamış Tweak işlemi gerçekleşmiş...

Tavsiye : 2-3 defa RootFS ile Jailbreakİ sıfırlamak

Yaptığım zaman hemen telefon kapanıp açılıyor.

12.2 için Ext3nder'i çalıştıramadım arkadaşlar provision.cpp:81 hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba

12.3.1’i bilemem ama 12.3 beta1’e jb yapabilmişler 3.4.1 güncellemesiyle gelecekmiş uncoverdan. Yani bugün yarın çıkar belki de. 12.3’ün tamamını kapsar mı bilinmiyor ama bence kapsar.

12.3.1’i bilemem ama 12.3 beta1’e jb yapabilmişler 3.4.1 güncellemesiyle gelecekmiş uncoverdan. Yani bugün yarın çıkar belki de. 12.3’ün tamamını kapsar mı bilinmiyor ama bence kapsar.

12.3 için exploid yok işi uzun bence beta 1 yaptılarda sonrasında açıgı kapattılar

Geri