Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar telefon yeniden başlatıldıktan sonra cydia ya giriş yapmıyor tweakler çalışmıyor unc0ver üzerinden yeniden jeilbreak yapınca düzeliyor sebebi nedir?

Arkadaşlar telefon yeniden başlatıldıktan sonra cydia ya giriş yapmıyor tweakler çalışmıyor unc0ver üzerinden yeniden jeilbreak yapınca düzeliyor sebebi nedir?

Cihazı her kapatıp açtığınızda jb devre dışı kalır.
Tekrar jb yapmanız gerekli.

jailbreak unterhered olmadığı için reboot ettiğinizde jb pasif kalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar Benim uncover çalışmıyor. Sildim bende. Tekrar uncover yüklemem lazım. Pc siz telefon üzerinden indirebiliceğim site varmı. 12.2 sürürmüm

Arkadaşlar Benim uncover çalışmıyor. Sildim bende. Tekrar uncover yüklemem lazım. Pc siz telefon üzerinden indirebiliceğim site varmı. 12.2 sürürmüm

iosninja yazıp çıkan siteden sol üstte kategori çizgilrine tıklayıp mobil app’i yükledikten sonra içinden indirebilirsiniz. ijailbreak diye bir site daha var. Tweakbox var bir de ignition.fun var. İgnition’a girince web kısmına basın. Altta 4 buton olcak kategorilere ayrılmış. 2.’ye tıklayın jailbreakse tıklayın biraz aşağı inin uncover’ı bulun ve get’e basın.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Merhaba arkadaşlar ilk defa jailbreak yapacağım. Söylenildiği gibi programı indirdim şifremi aldım dosyayı attım ama telefonumda unspported yazıyor uygulamayı açınca.
Telefon iphone X sürüm 12,3,1

Yaptığım işlem :
Impactor bilgisayarıma indirdim.
Bu sayfadaki unc0ver - iso 12 | v3,4,2 dosyasını indirim ve Impactor e atıp telefonuma ayarlardan güven dedikten sonra çalıştırdım.
Sonuc unsportted oldu.
Nerede eksiklik yaptım. Ustalardan yardım istiyorum.
Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar ilk defa jailbreak yapacağım. Söylenildiği gibi programı indirdim şifremi aldım dosyayı attım ama telefonumda unspported yazıyor uygulamayı açınca.
Telefon iphone X sürüm 12,3,1

Yaptığım işlem :
Impactor bilgisayarıma indirdim.
Bu sayfadaki unc0ver - iso 12 | v3,4,2 dosyasını indirim ve Impactor e atıp telefonuma ayarlardan güven dedikten sonra çalıştırdım.
Sonuc unsportted oldu.
Nerede eksiklik yaptım. Ustalardan yardım istiyorum.
Teşekkürler.

Konu başlığına bir göz atın

:( Teşekkür ederim sanırım bizim sürüme daha gelmemiş. Bende sevinmiştim. Gece gece 1 sürüm eksiği göremedim. Umarım en kısa sürede bu sürüm için de gelir.
Saygılar Hocam.

Merhaba arkadaşlar unc0veri impactorla yükledim bi süre kullandım sonra telefonun şarjı bitmiş gece sabah unc0vera girmiyodu bende direk telefondan indirdim kullandım bi süre sonra yine unc0vera girmedi silip yeniden yüklemek istedim silinmiyor sil butonu çıkıyor basıyorum silinsinmi diyor evet diyorum silinmiyor ayarlardan sileyim diyorum ordan da silmiyo uzun uzun bekletiyor tekrar uncover yüklemeyi denedim bu da olmuyor ve daha büyük sorun diğer uygulamar insta twitter Netflix gibi silinmiyor bir bilen varsa yardımcı olabilir mi

Merhaba arkadaşlar unc0veri impactorla yükledim bi süre kullandım sonra telefonun şarjı bitmiş gece sabah unc0vera girmiyodu bende direk telefondan indirdim kullandım bi süre sonra yine unc0vera girmedi silip yeniden yüklemek istedim silinmiyor sil butonu çıkıyor basıyorum silinsinmi diyor evet diyorum silinmiyor ayarlardan sileyim diyorum ordan da silmiyo uzun uzun bekletiyor tekrar uncover yüklemeyi denedim bu da olmuyor ve daha büyük sorun diğer uygulamar insta twitter Netflix gibi silinmiyor bir bilen varsa yardımcı olabilir mi

Chimera jb aracını yükleyin ve ayarlarından restorerootfs sekmesi ile restore yapmayı deneyin.
İşlemi 4-5 kez tekrarlayın.

Bir sayfada vardı o sayfayı bulup buraya yazacağım 12.4 için
[automerge]1564770752[/automerge]
İOS 13 için yokmu :)
[automerge]1564707257[/automerge]

Unc0ver hocam bende unsupported veriyor İPhone 7 12.4 sürüm
[automerge]1564710175[/automerge]
İOS 12.4 nezaman gelicek.

Merhaba arkadaşlar 12.4 için bir jailbreak var gibi. Ben bu konuları pek bilmediğimden ustalara soruyorum bu olur mu?

Merahablar,

iphone 6s var bende hiç jailbreak yapmadım bugüne kadar ilk defa yapıcam, 12.4 olarak geçİyor. youtube'ta videolar izleyip yapmaya çalışıyorum ama bi türlü o cydia yüklenmiyor? 2 uygulama indirip 30 saniye zaman geçir diyo onu da yapıyorum ama tık yok. yorumlara baksanız ama herkes çalıştı oldu diyo. bişeymi eksik yapıyorum acaba?

bilgi verebilirmisiniz?

iyi çalışmalar.

Geri