12.3 düşür derim ama 12.3.2 yazılımı 8 pluslarda kamera sorunu için yayınlanmıştı. (portre modunda derinlik efekti olmadan fotoğraf kaydetme sorunu)
Kararsızım açıkcası
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
12.3 düşür derim ama 12.3.2 yazılımı 8 pluslarda kamera sorunu için yayınlanmıştı. (portre modunda derinlik efekti olmadan fotoğraf kaydetme sorunu)
Bende de calisiyor ama dusuk surum yapamiyorum hemen atiyor app store danBeta 5 ile jb atan arkadaşlar AppStore’dan indirme yapabiliyormusunuz
12.3.1 güncellemesinin ayrıntılarıKararsızım açıkcası
Link konuya eklendiArkadaşlar unc0ver final sürümü yayınlandı konuda gözükmüyor bilgisi olan?
5s e destek verilmiştir umarımArkadaşlar unc0ver final sürümü yayınlandı konuda gözükmüyor bilgisi olan?
3 ay sonrada o gelirYok verilmedi. Ama Geo az önce attığı tweetlerle 4K cihazlara jb yapılabileceğini gösterdi.
Ekli dosyayı görüntüle 12712
3 ay sonrada o gelir![]()
daha 5s ve 6 ya destek yokMerhaba benim telefonum iphone 5s ve ios 12.1.4 kullanıyorum. Ben uncover ve chimera, ikisinden de denedim desteklemiyor diyor. Sorunu bilen ve yardımcı olabilcek var mı ?
Merhaba benim telefonum iphone 5s ve ios 12.1.4 kullanıyorum. Ben uncover ve chimera, ikisinden de denedim desteklemiyor diyor. Sorunu bilen ve yardımcı olabilcek var mı ?
daha 5s ve 6 ya destek yok
Merhaba,iphone 6 için destek verildi mi arkadaşlar ?
Chimera’nın işleyişini hala anlayamadığımdan pwn’ı bekleyeceğim. Pwn Geosnowun exploitini kullandığını söyledi şimdi mi jb istersiniz yoksa daha stabil bir jbyi daha sonra mı sunmamı istersiniz diye sordu. Anket yapsa daha iyiydi belki bugün destek gelir :)
arkadaşlar kahvaltı yaptım odama gittim telefon şöyle bir hata vermiş ekranda iphone hücresel güncelleme başarısız yazıyor sim kartını cıkarttım takdım hep aranıyor yazısında kalıyor cihazı kapatıp actım hard reset attım hala aynı iphone hücresel güncelleme başarısız oldu yazıyor tek çözümü sanırım restore diyolar 12.1.4 sürümündeydim lanet ettim 12.3.1 restore edicem sanırım
iphonenizi güncelleyin diyor ekranda öyle yazıyor ağ ayarlarını sıfırladım hala aranıyor bazende ünlem işaretinin yanında servis yok iphonenizi güncelleyin diyorSanmıyorum ondan olacağını. Bekle biraz. Geçenler de böyle bir sorun olmuştu Türk Telekom da. Ben de senin gibi düşünmüştüm akşama düzeldi.
Hala sorun yaşıyorum hocam.. ilk önce 1.resimdeki hatayı verdi.. baktım konuda revoke yapın diyo yapınca da 2.resimdeki hatayı verdi.. uyarılarında hepsini yaptım yani Siri dahil kapalı ama olmadı hocam.. cydia impactor yüklemedi maalesef.. iPad 6.nesil ios12.2Unc0ver ipasını cihazınıza yüklediniz mi yoksa cydia impactor da halen sorunmu yaşıyorsun.
Arkadaşlar 12.2 Jb ile keyif sürerken AppStoreden uygulama indiremiyorum diye yapmamam gereken bir hata yaparak(telefon ayarlarını sıfırlamak) jailbreakimi kaybetmiş bulunuyorum.DFU moduna alarak telefonu kurtardım ama sürüm kaybettim.Şuanda 12.3'teyim.Sizce 12.3'e JB gelir mi? Resmen hevesim kursağımda kaldı :(
Umarım yakın zaman da gelir de daha fazla mahrum kalmam :)Geçmiş olsun. Çalışmalar var ama göreceğiz.