Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

0.9.52 kurdum.. ilk JB neyi yanlış yaptım bu hatayı verdi.. yönergeleri tam takip ettğimi düşünüyorum.. çözüm öneriniz nedir?
hata1.jpg
[automerge]1563077937[/automerge]
0.9.43 kurdum revoka yaptım onda da bu hatayı verdi..
hata2.jpg

0.9.52 kurdum.. ilk JB neyi yanlış yaptım bu hatayı verdi.. yönergeleri tam takip ettğimi düşünüyorum.. çözüm öneriniz nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 12673
[automerge]1563077937[/automerge]
0.9.43 kurdum revoka yaptım onda da bu hatayı verdi..
Ekli dosyayı görüntüle 12674

İmpactor üzerinden revoke yapman gerekiyor sanırım. Çünkü aynı sorun bende de olmuştu.
Cydia Impactor Nedir? Nasıl Kullanılır
Bu sana yardımcı olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.
6s Cihazım 9.3.3. Jailbreakli. 12.2 shsh kaydım var. Sep uyumluluğu diye bir şey varmış, açıkçası epey uzak kaldım bu konulara, Upgrade yapabilir miyim?

Bilgisi olan yok mu acaba?

Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz?

Hata veriyor
53ee37c96659b9bf136caca07f4d25c2.jpg

Denedim aynı hata veriyor onda da

Cihazın modeli, sürümü nedir uncover ipasını site üzerinden mi yüklediniz. Daha önce beta sürümleri ile jb yaptınızmı. Jb işlemine başlamadan önce icloud çıkış siri kapalı wifi kapalı parola kilit kapalı ve farklı exploit denedinizmi?

Cihazın modeli, sürümü nedir uncover ipasını site üzerinden mi yüklediniz. Daha önce beta sürümleri ile jb yaptınızmı. Jb işlemine başlamadan önce icloud çıkış siri kapalı wifi kapalı parola kilit kapalı ve farklı exploit denedinizmi?

8 plus site üzerinden sizin dediğini gibi yükledim yine aynı hatayı verdi

8 plus site üzerinden sizin dediğini gibi yükledim yine aynı hatayı verdi

Unc0ver ayarlardan reload daemons ve set get-task-allow sekmelerini kapatıp jb denermisin yüne sorun devam ederse unc0ver ayarlardan restore rootfs sekmesini açın ve restore işlemi için jb yapın işlemi 3-4 kez deneyin.
Daha öncede söyledim site üzerinden jb işlemi yapmayın.

iPhone 6 ios 12.2 desteği gelecek mi arkadaşlar ve bu cihazı futurerestore yapmak mantıklı mı çünkü futurerestore yapmayın diyenler vardı.

iPhone 6 ios 12.2 desteği gelecek mi arkadaşlar ve bu cihazı futurerestore yapmak mantıklı mı çünkü futurerestore yapmayın diyenler vardı.

Olduğun sürümde kal kardeş...
Kesinlikle senin sürüm içinde destek gelecektir...

Arkadaşlar cihazım iPad Air 2 sürüm 12.1.4 desteklenmiyor diyor yardım

Ekli dosyalar

• 5BC5B6CB-B2A8-4547-B09F-B10E14DB6553.png
    5BC5B6CB-B2A8-4547-B09F-B10E14DB6553.png
    951.2 KB · Görüntüleme: 28
Geri