tamamdır umarım direk yüklemez o kadar bekleme heba olsun istememİndirme bitince saklama alanından ota güncellemesini silin (cihazın başından ayrılmayın)
tamamdır umarım direk yüklemez o kadar bekleme heba olsun istememİndirme bitince saklama alanından ota güncellemesini silin (cihazın başından ayrılmayın)
oto güncelleme kapalı olduğu sürece güncellemez. Fakat apple bu ne yapacağı belli olmaz
İndirme bitince saklama alanından ota güncellemesini silin (cihazın başından ayrılmayın)
Tam indirme bitti güncelleme hazırlanıyor dedi heyecan yapıp gittim saklama alanından güncellemeyi sildim tekrar başamı döndük şimdi![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam yukarıdaki hatayı neden alıyorumYok tamam tv os12 beta profilini yükle.
Unc0ver ipasını cihazına yükle ve jb yap
çok teşekkür ederim şükür kavuşturana sonunda olduYok tamam tv os12 beta profilini yükle.
Unc0ver ipasını cihazına yükle ve jb yap
12.0Cihaz modeli nedir.
Ve cihaz sürümünüz.
12.0
6 plus
Hayır hocam yapılmadı, olmayınca bizde Chimera ile yaptık sileoyla kullanıyor şuan. Teşekkürler yardımlarınız içinYarım kalmış bir OTA güncellemesi var içerde...
Onun için unc0ver aracı hata veriyor...
daha önce JB yapıldımı bu cihaz ?
peki arkadaşın vA7-A8 cihazlar şu anda sıkıntılı unc0ver veya chimera güncellemelerini bekleyin.
site olarak neresi var takip edebileceğim çoğu sıkıntılı gibiA7-A8 cihazlar şu anda sıkıntılı unc0ver veya chimera güncellemelerini bekleyin.
peki arkadaşın v
site olarak neresi var takip edebileceğim çoğu sıkıntılı gibi
Ipad 6.nesil IOS12.2 kullanıyom ve JB için kararlı sürümü bekliyim diyorum.. açıkcası ilk kez yapacağım için korkuyom.. 1haftaya çıkar diye okudum.. doğru yapıyom mu yoksa JB yi denemelimiyim?
12.0
6 plus
Ekli dosyayı görüntüle 12657 bu hatayı aldım ?
Sürümünüz 12.0 ise 3.2.1 olan tam sürümü yükleyin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bi önceki öyleydi fakat süresi bitmişti. 3.2.1 için Telefondan indirmek için çalışan bir link yollayabilrmisiniz.Önceki sürümleri indirebileceğim bir adres bulamadım hep günceller var.3.30 yüklemiyor ss yolladığım hatayı alıyorum.Sürümü yanlış görmüşüm @mrtcnck arkadaşımın dediği gibi ios 12 sürümünü unc0ver 3.2.1 sürümü ile jb yapmanız gerekiyor.
uncover gecici olarak iphone6 ve 5s e desteğini kapattı ileriki güncellemede acılır
safari plus bende açılmıyorEkli dosyayı görüntüle 12655Yüklediğim tweaklar çalışıyor hepsi