Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

oto güncelleme kapalı olduğu sürece güncellemez. Fakat apple bu ne yapacağı belli olmaz
İndirme bitince saklama alanından ota güncellemesini silin (cihazın başından ayrılmayın)

Tam indirme bitti güncelleme hazırlanıyor dedi heyecan yapıp gittim saklama alanından güncellemeyi sildim tekrar başamı döndük şimdi
72af074c88e0cf27e059bf0614cb85b8.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam indirme bitti güncelleme hazırlanıyor dedi heyecan yapıp gittim saklama alanından güncellemeyi sildim tekrar başamı döndük şimdi
72af074c88e0cf27e059bf0614cb85b8.jpg

Yok tamam tv os12 beta profilini yükle.
Unc0ver ipasını cihazına yükle ve jb yap

Ipad 6.nesil IOS12.2 kullanıyom ve JB için kararlı sürümü bekliyim diyorum.. açıkcası ilk kez yapacağım için korkuyom.. 1haftaya çıkar diye okudum.. doğru yapıyom mu yoksa JB yi denemelimiyim?

Ipad 6.nesil IOS12.2 kullanıyom ve JB için kararlı sürümü bekliyim diyorum.. açıkcası ilk kez yapacağım için korkuyom.. 1haftaya çıkar diye okudum.. doğru yapıyom mu yoksa JB yi denemelimiyim?

Beta güncellemeleri uzun sürer. Korkmanızı gerektirecek bir durum yok en fazla jb yi yapamazsınız. B5 de cydia sorunsuz çalışıyor. Jb yapabilirsiniz.

@srdgny bu saatte bu kadar hızlı cvp yazdığınız için tşk ederim.. Elmada kalırsam 12.3.1 güncellemek zorunda kalırım diye hocam.. yoksa çok ilgilisiniz tşk.. Shsh kaydı da almadım çokta anlamıyor zaten.. ama tavsiyenize uyup yapmayı düşünüyom.. şimdi biraz rahatladım.. tşk..

Her ne kadar test edilsede İlk yayınlanan jb sürümde cihazların ne tepki vereceği kestirilemediği için acele etmemenizi öneriyoruz. Çoğu sorun b3 de giderildi bundan sonraki güncellemelerde iyileştirmeler ve jb yapılamayan cihazlar eklenir.

Arkadaşlar ios12 için appsync lazım varmı bildiğiniz repo

Arkadaşlar merhaba cihazım iPhone 7 12.2 Unc0ver ile Jailbreak yapmak istiyorum cydia impactor ile fakat unc0ver da 31/10 da donup kalıyor okey tuşuna basıyorum fakat ekran donup kalıyor Jailbreak yapmıyor. Sorun nedir acaba nasıl çözebilirim sorunu? ayrıca beta 5 indirdim
ilginize

Sürümü yanlış görmüşüm @mrtcnck arkadaşımın dediği gibi ios 12 sürümünü unc0ver 3.2.1 sürümü ile jb yapmanız gerekiyor.
bi önceki öyleydi fakat süresi bitmişti. 3.2.1 için Telefondan indirmek için çalışan bir link yollayabilrmisiniz.Önceki sürümleri indirebileceğim bir adres bulamadım hep günceller var.3.30 yüklemiyor ss yolladığım hatayı alıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar cihazım şu an ios 12.1.3 sürümünde ben bu sürümdemi güncelleme yapmalıyım yoksa 12.2 ye güncelledikten sonra mı bide ios 12.2 ye nasıl güncellerim ipsw dosyasını indirdikten sonra shift güncelle diyerek yapabilirmiyim.
teşekkürler

Geri