Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Chimera jailbreak yapmaya çalışıyorum ama cydia impactor ile yüklüyorum açıyorum şöyle bi hata veriyor??

Ekli dosyalar

• IMG_8073.PNG
    IMG_8073.PNG
    90.2 KB · Görüntüleme: 24
abi ben 5s kullanıyorum ios sürümüm 12.1.3 yükledim uncoverı programı açıyorum unsupported yazıyor

Chimera jailbreak yapmaya çalışıyorum ama cydia impactor ile yüklüyorum açıyorum şöyle bi hata veriyor??

Cihazınızı uçak moduna alıp deneyin.

>>Developer hesabımızı inceleyin>>

abi ben 5s kullanıyorum ios sürümüm 12.1.3 yükledim uncoverı programı açıyorum unsupported yazıyor

Uncover jb aracının A7(5s) desteği yok. Chimera jb aracı ile deneyin.

Kaçıncı denemem hep aynı

Ekli dosyalar

• F14D8143-5D29-47D4-B43C-F91EA9F5E8A0.png
    F14D8143-5D29-47D4-B43C-F91EA9F5E8A0.png
    265.9 KB · Görüntüleme: 26

Unc0ver jb aracı cihazınızı desteklemiyor henüz. Konu linkinden chimera jb aracını pc de cydia impactor ile yükleyin ve jb yapın. (Chimera jb aracı da tam stabil çalışmamakta, yani her cihazda başarılı olmayabiliyor.

merhabalar iphone 8 12.1.4 sürümü için jailbreak yapabilir miyim ? yapılabilirse hangi jailbreak yönlendirebilir misiniz ?

merhabalar iphone 8 12.1.4 sürümü için jailbreak yapabilir miyim ? yapılabilirse hangi jailbreak yönlendirebilir misiniz ?

Chimera jb için
Unc0ver jb için

abi dediğin gibi 5s cihazıma chimera ile jailbreak attım cydia yerine sileo geldi uygulamaya giriyorum misal zeppelini yükleyeceğim kur yazısını basıyorum kur yazısı sırada ile değişiyor öyle kalıyor ve yüklenmiyor

Ekli dosyalar

• 8BB4B51F-8218-4B57-B7EA-4809AE82D450.png
    8BB4B51F-8218-4B57-B7EA-4809AE82D450.png
    102.1 KB · Görüntüleme: 27
abi dediğin gibi 5s cihazıma chimera ile jailbreak attım cydia yerine sileo geldi uygulamaya giriyorum misal zeppelini yükleyeceğim kur yazısını basıyorum kur yazısı sırada ile değişiyor öyle kalıyor ve yüklenmiyor

Resimde geliştirici kısmına tıkla ve indirmeyi dene.

Kaçıncı denemem hep aynı

kardeşim rootfs tikini aç öyle jb devam et. yapacaktır sonrasında jb olup cydia çalışınca tekrar unc0ver gir rootfs kaldır rejailbreak yap
ben se 12.1.4 kullanıyorum bu şekilde oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kardeşim rootfs tikini aç öyle jb devam et. yapacaktır sonrasında jb olup cydia çalışınca tekrar unc0ver gir rootfs kaldır rejailbreak yap
ben se 12.1.4 kullanıyorum bu şekilde oldu

İphone 6 12.2 sürümünde uncover çalışmıyor.
Kendi sürümünüz ile kıyaslamayın.

Arkadaşlar indirme işlemi bitiyor ama bu şekilde kalıyor ve yüklenmiyor. Telefonu kapattım açtım tekrar denedim olmadı. Ne yapabilirim.

9e0c885d5809addb0b3ac62c3449e7e5.jpg

Hocam bu hatayı nasıl düzelttiniz aynısı bende varda

@Berk
Cydia impactor ile İpa’yı cihazına yükleyebilirsin...

Veya aşağıdaki linke göz atabilirsin

İndirme yaptığınız sitelerin sertifikaları iptal ediliyor indirme yapsanızda bir gün sonra geçersiz oluyor uygulama.
Cydia impactor ile pc den yükleyin ipa yı
Şunu sormak istiyorum cydia impactorden ben hep hata alıyorum şifreden dolayı nasıl icloud şifresi alabilirim hani şu geçici olanlardan

İndirme yaptığınız siteler sorunlu. İndirip jb yapsanız bile bir gün sonra jb devredışı kalıyor ve tekrar indirmeniz gerekiyor.
Cydia impactor ile yükleyin cihazınıza.

Alternatif >>bu konuyu incele>>
Bende öyle düşünüyorum teşekkürler

A7-A9X arası 12.1.2 uncover güncellendi halen 12.2 A7-8 desteği yok 12.2 için bozuk olduğunu söyledi
Chimerayla yapanlar nasıl becermişler anlamadım bende niye olmuyor 30 kere denedim 10 aydır falan bekliyorum herhalde

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
A8 chip iphone 6 ve plus modelleri 12.2 sürümü için unc0ver destek veriyor artık.

A8 değil A8X ve üstü için yani ipad air 2 için veriyor fakat şimdi tweet attı sock port 4k cihazlar için exploitin neden işlemediğini çözmüş hemen güncelleme yayınlayacağım dedi hadi bakalım bekliyoruz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri