unsupported hatası verdiKonuya eklendi
Yok. B2 ile hiç fark yok. Yine restart yapıyor.12.2 olupda beta 3 deneyip başarılı bir şekilde jb atan arkadaşlar varmı ? Ayrıca twetterdan şunu paylasmis
beta 3ü kurdum bu cihaz desteklenmiyor diyor şaka gibi12.2 olupda beta 3 deneyip başarılı bir şekilde jb atan arkadaşlar varmı ? Ayrıca twetterdan şunu paylasmis
12.2 için baya sorunlar var deneyip sürümden olmamak lazım en iyisi beklemek ben beta 3 u hiç kurmadim bile de dün electra nin da 12.2 için test yaptığı twet atıldı ondan haberi olan varmı?beta 3ü kurdum bu cihaz desteklenmiyor diyor şaka gibi![]()
12.1.4 de denedim desteklenmiyor hatasını veriyor12.2 için baya sorunlar var deneyip sürümden olmamak lazım en iyisi beklemek ben beta 3 u hiç kurmadim bile de dün electra nin da 12.2 için test yaptığı twet atıldı ondan haberi olan varmı?
beta 3ü kurdum bu cihaz desteklenmiyor diyor şaka gibi![]()
beta 3ü kurdum bu cihaz desteklenmiyor diyor şaka gibi![]()
iphone 5s 12.1.4 beta 2 de exploit hatası veriyordu beta 3 de unsupported desteklenmiyor hatası veriyorCihaz modeli ve sürümünüz nedir![]()
12.2 için baya sorunlar var deneyip sürümden olmamak lazım en iyisi beklemek ben beta 3 u hiç kurmadim bile de dün electra nin da 12.2 için test yaptığı twet atıldı ondan haberi olan varmı?
iphone 5s 12.1.4 beta 2 de exploit hatası veriyordu beta 3 de unsupported desteklenmiyor hatası veriyor![]()
A7 ve A8 chip cihazlarda unc0ver şu an için sorunlu. Acele etmeyin
Twitter’daki yorumlara baktım a10 cihazlarda da sorun var gibi
Çoğu cihazda sorunlu A11 iphone X de dahil.
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum hangisini öneriyor yöneticilerPeki electra mı denemeliyiz unc0ver mı?
Kullanılan exploit 4K cihazlarda çalışmadığından düzeltilene kadar 5s, 6 ve 6+'ta bu exploit devre dışı bırakılmış. Bu nedenle "Unsupported" hatası alıyorsunuz.iphone 5s 12.1.4 beta 2 de exploit hatası veriyordu beta 3 de unsupported desteklenmiyor hatası veriyor![]()
olayı anladım zaten :)Kullanılan exploit 4K cihazlarda çalışmadığından düzeltilene kadar 5s, 6 ve 6+'ta bu exploit devre dışı bırakılmış. Bu nedenle "Unsupported" hatası alıyorsunuz.