Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Yeni güncelleme yayınlanacak sabırlı olun
1cee37689ec468fbcde03437a631ade8.jpg

059d26965084a68cd4bab1d2259a1d52.jpg

Yüklerken ya bu geliyo yada restart atıyo sonuç yüklenmiyo iphone7 ios 12.2 çıldıracağım ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar az bi bekleyin 4-5 güncelleme gelsin hemen yüklemeyin sürümünüzden de olmayın.

Beklenen haber geldi 12.2 de hata varmis duzeltmis yakinda guncelleyecek bekleyin sadece

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190712-133626_Twitter.jpg
    Screenshot_20190712-133626_Twitter.jpg
    552.8 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar telefonu kurcalamayın yakında bir güncellenme gelecekmiş

Sürüm düşürebilirsiniz, ya da farklı exploit deneyin. Ayarlar kısmının alt taraflarında göreceksiniz exploitleri.

Hocam benim için iki exploit var. Machswap ve Machswap2 ikisinde de aynı sorun.

Deneyimli arkadaşlarımdan yardım istiyorum JB yaptıktan sonra her telefonu açıp kapattıktan sonra tekrar jb mi yapacağım bilgilendirir misiniz lütfen...

Deneyimli arkadaşlarımdan yardım istiyorum JB yaptıktan sonra her telefonu açıp kapattıktan sonra tekrar jb mi yapacağım bilgilendirir misiniz lütfen...
Aynen öyle Ciha zi her kapatıp açtığında tekrar jb yapman lazım ve ayrıca her 1 haftada bir uncover ipayi tekrar imzalaman lazım yani pc den cydia imprator la atman lazım ben uğraşmam diyorsan sitenin developer hesabına üyelik alıp 1 sene sorunsuz imzalama derdi olmadan kullanabilirsin

Aynen öyle Ciha zi her kapatıp açtığında tekrar jb yapman lazım ve ayrıca her 1 haftada bir uncover ipayi tekrar imzalaman lazım yani pc den cydia imprator la atman lazım ben uğraşmam diyorsan sitenin developer hesabına üyelik alıp 1 sene sorunsuz imzalama derdi olmadan kullanabilirsin
Forumda developer hesabı için girişler kapalı mı hiç bir şey gözükmüyor şu an?

Şuan benimde o konuda bilgim yok ama acilmiyo orası büyük ihtimal kapalı açılır açılmaz bende alacam
[automerge]1562936544[/automerge]

Konu burda Arkadaşlar

Tam olarak ne demek istiyor , bizde test derlemesi isteyekmi bilen biri aydınlatırsa bizi sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190712-161454_Twitter.jpg
    Screenshot_20190712-161454_Twitter.jpg
    461.8 KB · Görüntüleme: 31
Beta 3 Yayınlandı Link Konuya Eklendi.

Güncelleme notları;

• Re-implement the sock_puppet exploit
  • Fix logging with the sock_puppet exploit
  • Fix a bug in RootFS remount on iOS 12.2
  • Enable the Sock Puppet exploit on iOS 12.0-12.1.2 A12 devices and disable it on 4K devices for now

Geri