Arkadaşlar başka bir cihaza Jailbreak yapmaya çalışırken.....
AltSinger ile imzaladım izaladığım İPA'yı 3uTolls ile yüklemeye çalışırken iDevice Unjailbroken hatası veriyor.
Not: Altsinger ile 3uTolls Apple hesabı aynı.
Yardımızı bekliyorum. Teşekkürler.
Hocam öyle yapıyorum rakamlarla başlıyor hatta mesajım da yanlış belirtmişim kusura bakmayın.Altsigner ile imzalama yaptığınızda masa üstünde klasör içinde yeni bir ipa yükleniyor onu yükleyeceksiniz 3utools ile
Hocam öyle yapıyorum rakamlarla başlıyor hatta mesajım da yanlış belirtmişim kusura bakmayın.
İphone 7 13.5. Unc0ver 5.0.1Cihaz ve sürümü nedir
İphone 7 13.5. Unc0ver 5.0.1
İndirdiğim tweakler ayarlarda görünmüyor, sebebi nedir?
preference loader, rocket boatstrap tweakları tekrar yükleyin ve tweaklarınızı tekrar yükleyin.
Onlar Kurulu görünüyor hocam
İphone 3GS den beri jailbreak yaparım , zepplin in çalışmadığını görmediğim bir araç yoktu . 13.5 JB de ilk defa gördüm . Zeppelin çalışmıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Unc0ver ayarlardan restore rootfs açın ve restore yapın (tüm tweak ve repolarınız silinir)
Tekrar jb yapın.
Hocam bunu da denedim fakat halâ indirdiğim tweaklar görünmüyor, komple jailbereak telefondan kaldırıp baştan yüklemeyi düşünüyorum, komple telefondan nasıl silebilirim?
Bir üstte anlattım.
Hocam bunu da denedim fakat halâ indirdiğim tweaklar görünmüyor, komple jailbereak telefondan kaldırıp baştan yüklemeyi düşünüyorum, komple telefondan nasıl silebilirim?
Telefonu sıfırlamak istemiyorum çok yedek dosyası var :( uncoverden önce cydia sildim ardından ayarlardan profilleri sildim altserver uncover sildim, pc den tekrar altserver kurup uncover yüklemeyi düşünüyorum
Böyle telefon sıfırlanmıyor. Dosya ve resim felan rehber mesaj duruyor. Sadece ayarlar sıfırlanıyor. Kişisel bir veri kaybolmuyor...
dediğiniz şekilde yaptım tüm ayarları sıfırlayıp tekrar yükledim düzeldi teşekkür ederim, düzgün olarak çalışan tweaklarınız var mı ? varsa eğer ne işe yaradığını kısaca yazıp paylaşır mısınız ?