Falcon877 Aktif Üye JailbreakTR Yasaklı 17 Mar 2019 #1 Slm begler ben SHSH alamadim benim ios 12.1.1 beta versiona ... suan imzalar da kapani...ne yapmami önerirsiniz ?! tsk
Slm begler ben SHSH alamadim benim ios 12.1.1 beta versiona ... suan imzalar da kapani...ne yapmami önerirsiniz ?! tsk
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 17 Mar 2019 #2 Bunun bir çözümü yok dostum en azından 12.1.3 ve 4 ü alabilirsin bu saatten sonra elinde ki jb yi bozma yeter. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun bir çözümü yok dostum en azından 12.1.3 ve 4 ü alabilirsin bu saatten sonra elinde ki jb yi bozma yeter. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falcon877 Aktif Üye JailbreakTR Yasaklı 17 Mar 2019 #3 Se7Touch: Bunun bir çözümü yok dostum en azından 12.1.3 ve 4 ü alabilirsin bu saatten sonra elinde ki jb yi bozma yeter. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... sagol Kardes tskler...insallah bozulmaz,ama bagzi tweakler tehlikeli iste..gecem keyboard tweak indirdim jailbreak cöp oldu.. hayirli günler
Se7Touch: Bunun bir çözümü yok dostum en azından 12.1.3 ve 4 ü alabilirsin bu saatten sonra elinde ki jb yi bozma yeter. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... sagol Kardes tskler...insallah bozulmaz,ama bagzi tweakler tehlikeli iste..gecem keyboard tweak indirdim jailbreak cöp oldu.. hayirli günler
madmert9 Aktif Üye JailbreakTR 17 Mar 2019 #4 Uyumluluk kontrolü yapmadan çok eski tweakleri yüklemediğin sürece çok büyük bir tehlike yok.Elmada kalmadığın sürece her şey yolunda.
Uyumluluk kontrolü yapmadan çok eski tweakleri yüklemediğin sürece çok büyük bir tehlike yok.Elmada kalmadığın sürece her şey yolunda.
Falcon877 Aktif Üye JailbreakTR Yasaklı 17 Mar 2019 #5 madmert9: Uyumluluk kontrolü yapmadan çok eski tweakleri yüklemediğin sürece çok büyük bir tehlike yok.Elmada kalmadığın sürece her şey yolunda. Genişletmek için tıkla ... demin Snowboard günceledim Cydia da ...dondu iphone ...restart yapti,unc0ver app acilmiyo :S unc0ver 38b kulaniyorum.. ne yapayim simdi kardes :S ? yeniden jailbreak yapsam tweakler de silinir demi ...
madmert9: Uyumluluk kontrolü yapmadan çok eski tweakleri yüklemediğin sürece çok büyük bir tehlike yok.Elmada kalmadığın sürece her şey yolunda. Genişletmek için tıkla ... demin Snowboard günceledim Cydia da ...dondu iphone ...restart yapti,unc0ver app acilmiyo :S unc0ver 38b kulaniyorum.. ne yapayim simdi kardes :S ? yeniden jailbreak yapsam tweakler de silinir demi ...
mantikafasi Aktif Üye JailbreakTR 17 Mar 2019 #6 Falcon877: demin Snowboard günceledim Cydia da ...dondu iphone ...restart yapti,unc0ver app acilmiyo :S unc0ver 38b kulaniyorum.. ne yapayim simdi kardes :S ? yeniden jailbreak yapsam tweakler de silinir demi ... Genişletmek için tıkla ... Yeniden Jb yapmak tweakleri silmez unc0verı silip yeniden yükleyin ignitiondan vs. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falcon877: demin Snowboard günceledim Cydia da ...dondu iphone ...restart yapti,unc0ver app acilmiyo :S unc0ver 38b kulaniyorum.. ne yapayim simdi kardes :S ? yeniden jailbreak yapsam tweakler de silinir demi ... Genişletmek için tıkla ... Yeniden Jb yapmak tweakleri silmez unc0verı silip yeniden yükleyin ignitiondan vs. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falcon877 Aktif Üye JailbreakTR Yasaklı 17 Mar 2019 #7 mantikafasi: Yeniden Jb yapmak tweakleri silmez unc0verı silip yeniden yükleyin ignitiondan vs. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... tskler...ama bukadar basit bozulmamali ya..tweak yükledim max 5 tane...Snowboard gibi app jailbreak bozuyorsa bu isden hayir gelmez :S neyse.. sagol kardes
mantikafasi: Yeniden Jb yapmak tweakleri silmez unc0verı silip yeniden yükleyin ignitiondan vs. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... tskler...ama bukadar basit bozulmamali ya..tweak yükledim max 5 tane...Snowboard gibi app jailbreak bozuyorsa bu isden hayir gelmez :S neyse.. sagol kardes
mantikafasi Aktif Üye JailbreakTR 17 Mar 2019 #8 Falcon877: tskler...ama bukadar basit bozulmamali ya..tweak yükledim max 5 tane...Snowboard gibi app jailbreak bozuyorsa bu isden hayir gelmez :S neyse.. sagol kardes Genişletmek için tıkla ... Bozulmamış tır şu anda JB tetheret olduğu için cihazı kapatıp açınca jb gidiyor her seferinde yeniden yapmanız gerekiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falcon877: tskler...ama bukadar basit bozulmamali ya..tweak yükledim max 5 tane...Snowboard gibi app jailbreak bozuyorsa bu isden hayir gelmez :S neyse.. sagol kardes Genişletmek için tıkla ... Bozulmamış tır şu anda JB tetheret olduğu için cihazı kapatıp açınca jb gidiyor her seferinde yeniden yapmanız gerekiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falcon877 Aktif Üye JailbreakTR Yasaklı 17 Mar 2019 #9 mantikafasi: Bozulmamış tır şu anda JB tetheret olduğu için cihazı kapatıp açınca jb gidiyor her seferinde yeniden yapmanız gerekiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... ya onu biliyorum da...unc0ver appi acmadi ..ekrana gelib arka plana atiyo direk.. dedigin gibi yükledim suan sorunsuz calisiyor ,) sagol
mantikafasi: Bozulmamış tır şu anda JB tetheret olduğu için cihazı kapatıp açınca jb gidiyor her seferinde yeniden yapmanız gerekiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... ya onu biliyorum da...unc0ver appi acmadi ..ekrana gelib arka plana atiyo direk.. dedigin gibi yükledim suan sorunsuz calisiyor ,) sagol