Neler yeni

SHSH IOS 12.1.1 beta 3

Falcon877

Aktif Üye
JailbreakTR
Yasaklı
Slm begler ben SHSH alamadim benim ios 12.1.1 beta versiona ... suan imzalar da kapani...ne yapmami önerirsiniz ?! tsk

Bunun bir çözümü yok dostum en azından 12.1.3 ve 4 ü alabilirsin bu saatten sonra elinde ki jb yi bozma yeter.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sagol Kardes tskler...insallah bozulmaz,ama bagzi tweakler tehlikeli iste..gecem keyboard tweak indirdim jailbreak cöp oldu.. hayirli günler

Uyumluluk kontrolü yapmadan çok eski tweakleri yüklemediğin sürece çok büyük bir tehlike yok.Elmada kalmadığın sürece her şey yolunda.

Uyumluluk kontrolü yapmadan çok eski tweakleri yüklemediğin sürece çok büyük bir tehlike yok.Elmada kalmadığın sürece her şey yolunda.

demin Snowboard günceledim Cydia da ...dondu iphone ...restart yapti,unc0ver app acilmiyo :S unc0ver 38b kulaniyorum.. ne yapayim simdi kardes :S ? yeniden jailbreak yapsam tweakler de silinir demi ...

demin Snowboard günceledim Cydia da ...dondu iphone ...restart yapti,unc0ver app acilmiyo :S unc0ver 38b kulaniyorum.. ne yapayim simdi kardes :S ? yeniden jailbreak yapsam tweakler de silinir demi ...

Yeniden Jb yapmak tweakleri silmez unc0verı silip yeniden yükleyin ignitiondan vs.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeniden Jb yapmak tweakleri silmez unc0verı silip yeniden yükleyin ignitiondan vs.

tskler...ama bukadar basit bozulmamali ya..tweak yükledim max 5 tane...Snowboard gibi app jailbreak bozuyorsa bu isden hayir gelmez :S neyse.. sagol kardes

tskler...ama bukadar basit bozulmamali ya..tweak yükledim max 5 tane...Snowboard gibi app jailbreak bozuyorsa bu isden hayir gelmez :S neyse.. sagol kardes

Bozulmamış tır şu anda JB tetheret olduğu için cihazı kapatıp açınca jb gidiyor her seferinde yeniden yapmanız gerekiyor

Bozulmamış tır şu anda JB tetheret olduğu için cihazı kapatıp açınca jb gidiyor her seferinde yeniden yapmanız gerekiyor

ya onu biliyorum da...unc0ver appi acmadi ..ekrana gelib arka plana atiyo direk.. dedigin gibi yükledim suan sorunsuz calisiyor ,) sagol

Geri