Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazı yeniden başlattım ve JB tekrar gitti. Ardından profilden kabul edemedim. Profili kaldırıp tekrar indiriyorum ama bu sefer de indirilemedi diyor. Sorun nedir acaba?
@daRkneSs Maalesef, Impactor cihazımı görmüyor. Akşam temiz bir format atıp, tüm programları güncel olarak kurup denerim. Kafama takılan yer, ayarlardan icloud'u tıklayınca giremiyorum. Kod veriyor diğer cihaza bağlanınca kullanın diyor. Bu arada JB yi tamamen nasıl silebilirim. Temiz olarak sıfırdan kurulumu başlatayım belki sorun çözülür.
@Kontrol Bu durumun jb ile ilgisi yok. iCloud hesabına ikinci bir cihaz tanımlıysa kod verir.
Farklı bir pc'den ipayı atmayı dene hocam.
jb yi temiz bir şekilde silmek için Cydia Eraser var ama 10.2.1 için test edilmedi. Bu riski almak istiyosan söyle öncesinde alınması gereken önlemleri söyleyeyim hocam.
@harunbyl Şuan için araç hala beta aşamasında olduğundan dolayı başka alternatif bulunmuyor. ses kısma + power seçeneklerini dene ya da ilerleyen betaları bekleyebilirisin