Saïgon - iOS 10.2.1 Jailbreak

IMG_0599.jpg Cihazı yeniden başlattım ve JB tekrar gitti. Ardından profilden kabul edemedim. Profili kaldırıp tekrar indiriyorum ama bu sefer de indirilemedi diyor. Sorun nedir acaba?
IMG_0598.PNG

Haftalık sertifika süresi dolmuştur. Profili sil cihazı kapat yeniden aç.

@daRkneSs Ben uygulamayı nasıl olduysa kaldırdım haliyle profilde gitti. Şimdi yeni betayı yüklüyorum ama onu da indiremedi diyor.

@daRkneSs Maalesef, Impactor cihazımı görmüyor. Akşam temiz bir format atıp, tüm programları güncel olarak kurup denerim. Kafama takılan yer, ayarlardan icloud'u tıklayınca giremiyorum. Kod veriyor diğer cihaza bağlanınca kullanın diyor. Bu arada JB yi tamamen nasıl silebilirim. Temiz olarak sıfırdan kurulumu başlatayım belki sorun çözülür.

@Kontrol Bu durumun jb ile ilgisi yok. iCloud hesabına ikinci bir cihaz tanımlıysa kod verir.

Farklı bir pc'den ipayı atmayı dene hocam.

jb yi temiz bir şekilde silmek için Cydia Eraser var ama 10.2.1 için test edilmedi. Bu riski almak istiyosan söyle öncesinde alınması gereken önlemleri söyleyeyim hocam.

Cydia yüklendi telefon yeniden başladığında cydia ya giremiyorum yardımcı olun

@harunbyl Saigon Jailbreak, untethered değil, Semi-tethered jailbreaktir.

Bu yüzden cihaz her kapanıp açıldıktan sonra, "Saigon" uygulamasını açıp "Jailbreak" butonuna tıklayarak jb yi tekrar aktif etmen gerekiyor.

Cydia yı yüklemek için belki 300 defa denedim olmadı şimdi deniyorum yine olmuyor cydia yüklü ama açılmıyor

@harunbyl Şuan için araç hala beta aşamasında olduğundan dolayı başka alternatif bulunmuyor. ses kısma + power seçeneklerini dene ya da ilerleyen betaları bekleyebilirisin

Saigondan ses çıktı. Az önce paylaştı.
10.3-10.3.2 sürümlerini kapsayacak bir araç geliyor. (10.3.3-e yazık oldu) henüz aktif değil ama yakındır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@azadguluzade
JB aracı değil bu..

-----@----- işareti ile cevaplayın

Geri