Ben bu araçla jailbreak yaptım ama bazı laglar olmaya başladı uygulama açılmalarında bulunduğum sürüme cihazımı sıfırlayabilirmiyim amacım bulunduğum sürümde kalıp tekrar jailbreak yapmak
Teşekkür ederim hocamCydia Eraser izle sıfırlayabilirsin. Sonrasında bu aracın yerin doubleh3lix jailbreak aracını kullan. Bundan daha stabil
Hocam v3'ten sonra ses seda yok. Burada mı bekleyelim yoksa double mı kullanalım?Cydia Eraser ile sıfırlayabilirsin. Sonrasında bu aracın yerine DoubleH3lix jailbreak aracını kullan.
Bundan daha stabil
Artık geliştiricisi güncelleme yayınlamayacak. DoubleH3lix’den dolayıHocam v3'ten sonra ses seda yok. Burada mı bekleyelim yoksa double mı kullanalım?
O zaman DH için güncelleme beklemek daha mantıklı. Peki DH için herhangi bir çalışma oluyor mu? Bilgi için teşekkürler..Artık geliştiricisi güncelleme yayınlamayacak. DoubleH3lix’den dolayı
Son versiyon(RC8) gayet stabil. devamı gelirmi bilmiyorum açıkcasıO zaman DH için güncelleme beklemek daha mantıklı. Peki DH için herhangi bir çalışma oluyor mu? Bilgi için teşekkürler..
Hocam cydia eraser dan şu hatayı alıyorum could not connect to server çözümünü bir türlü bulamadımCydia Eraser ile sıfırlayabilirsin. Sonrasında bu aracın yerine DoubleH3lix jailbreak aracını kullan.
Bundan daha stabil
Bir kaç kez dene, ben ilk sıfırlama işleminde 4 kez denedim 2ncide tek seferde çalışmıştı.Hocam cydia eraser dan şu hatayı alıyorum could not connect to server çözümünü bir türlü bulamadım
Var beş dakika bekleyip sonra olmayan denemelerinle bir kez daha deneyeceksin ve mutlaka olacaktırBaşka bi çözüm Yok yani