Neler yeni

Tweak OnlineNotify

Onada tıkladım efsane6 kardeş malesef tık yok
[automerge]1557528786[/automerge]
Udid hatalı yazıyor 2017 de almıştım iphone 6s plus için o yüzdenmiş yeniden satın aldım tweaki çalışıyor güzel

Son düzenleme:
[automerge]1557528786[/automerge]

Udid hatalı yazıyor 2017 de almıştım iphone 6s plus için o yüzdenmiş yeniden satın aldım tweaki çalışıyor güzel

Aslında satın almana gerek yoktu geliştiriciye Mail adresini yollasaydın o senin yeni UDİD ‘e eklerdi.. transfer yapabiliyorsun cihazdan cihaza

JailbreakTR

Satın almana işlemini nasıl yapabiliriz acaba satın aldığımızda aynı sorun çıkarmıkı ?

Nasıl satın alıncanı bilsem kendim halledicem ama paypal kalktı diye nasıl yapılcağını bilmiyorum

Nasıl satın alıncanı bilsem kendim halledicem ama paypal kalktı diye nasıl yapılcağını bilmiyorum

Konudan nasıl paypal hesabı oluşturacağına bakabilirsin.

Dışa bildirimler yarım saat civarı çalışıyor ancak sonrasında bildirim gelmiyor kayıt da etmiyor. Uygulama arka planda açık ama niye böyle yapıyor anlamadım.

uygulama respringten sonra otomatik başlamıyor ya da uzun bir süre uygulamayı açmayınca uygulama kaçırıyor online bildirimlerini. arka planda otomatik uygulama çalıştıran bir tweak var mı?

Merhaba arkdaşlar tweak i satın almak istedim notify i ve watusitools u orijinal reposundan indirdim halay hesap açıp giril yaptığımda login failed diye hata alıyorum satın alma menüsü açılmıyor.

Merhaba uzun zamandır onlinenotify ve Watusi lisanslı olarak iki ayrı telefonda kullanıyorum. telefonlarda iki ayrı hat var ve iki yerdeki rehber aynı. 1. telefonda karşı tarafın rehberine kayıtlı olmadığım kişilerin çevrimiçi bilgileri gözükmüyor çevrim içi olsalar bile. 2. telefonda 1. telefonda çevrim içi bilgileri görünmüyen kişilerin bilgileri görünüyor. İki numarada kesinliklikle rehberlerine kayıtlı değil. 1. telefonda jb. kapattığımda da çevrim içi bilgileri gözükmüyor. WhatsApp sunucuları tarafından bir engelleme olmuş olabilir mi?

Merhaba uzun zamandır onlinenotify ve Watusi lisanslı olarak iki ayrı telefonda kullanıyorum. telefonlarda iki ayrı hat var ve iki yerdeki rehber aynı. 1. telefonda karşı tarafın rehberine kayıtlı olmadığım kişilerin çevrimiçi bilgileri gözükmüyor çevrim içi olsalar bile. 2. telefonda 1. telefonda çevrim içi bilgileri görünmüyen kişilerin bilgileri görünüyor. İki numarada kesinliklikle rehberlerine kayıtlı değil. 1. telefonda jb. kapattığımda da çevrim içi bilgileri gözükmüyor. WhatsApp sunucuları tarafından bir engelleme olmuş olabilir mi?
Whatsap ve Whatsapp Bussines kurup iki hatti ayri aktif edip kontrol sağlayabilirsiniz.

Whatsap ve Whatsapp Bussines kurup iki hatti ayri aktif edip kontrol sağlayabilirsiniz.

İkisinde de denedim. Daha önceden böyle bir sorun yoktu. Karşı tarafın rehberine kayıtlı değilsem son görülmeleri açık olsa bile hem son görülmelerini göremiyorum hemde çevrim içi olduklarında göremiyorum. Telefonu restore ettim, whatsapp sürümlerini düşürüp dendim olmadı. Diğer hattımla WhatsApp da aynı kişileri görüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu bende de oluyor zaman zaman düzeliyor ama bazı numaralarda sürekli oluyor

Daha önce olmamıştı şimdi 1 haftadır böyle ne yaptıysam olmadı. VPN bile kullandım olmadı. WhatsApp dan kaynaklı sanırım bir engelleme yapıyor.

Arkadaşlar onlinenotify birkaç gündür düzgün çalışmıyor. Saat 17:00 a kadar normal çalışıyor ancak o saatten sonra çevrimdışı bildirimleri gelmiyor sadece çevrimiçiler geliyor. Sizde de aynı mı?

Arkadaşlar onlinenotify birkaç gündür düzgün çalışmıyor. Saat 17:00 a kadar normal çalışıyor ancak o saatten sonra çevrimdışı bildirimleri gelmiyor sadece çevrimiçiler geliyor. Sizde de aynı mı?

Evet bende de düzgün çalışmıyor, whatsap sürüm düşürdüm iki kademe yine düzelmedi

Dün güncelleme geldi onlinenotify için onu yaptınız mı?

Geliştiriciyle görüştüm güncelleme geldi bir süre çalışıyor sonra uzun süre arka planda kalınca uyku moduna geçiyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor bende mi bir sıkıntı var anlamadım.

Uyku moduna zaten geçiyordu geçmesin diye whatch dog lite kullanıyordum. Şimdi sadece girişleri gösteriyor çıkışları ise sadece bazı saatlerde gösteriyor
[automerge]1575269856[/automerge]
Şimdi dikkat ettim de takip listesine istediğim birini de ekleyemiyorum artık sadece önerilen sık kullanılan kişiler çıkıyo eskiden manuel numara bile girebiliyoduk

Son düzenleme:
Geri