Neler yeni

Tweak OnlineNotify

cydia da bigbosta gorunmuyor burdan watusitools linkine tikla oto cydia yi acacak onu indir kur pesinede tewak kur calisacak bende baya ugrastim sorunu bole cozdum

Son düzenleme:
Online notify yüklemek istiyorum nereden yüklenir ve nasıl bulamadım. Bilen birisi yardımcı olabilir mi iPhone 8 kullanıcıyım

Bide online olan yada yazan kisinin bildirimi anlik gelmiyor. Whatsapp in icinde oldugumda geliyor uygulama arka plandayken gelmiyor. Bu boylemi yoksa.

Bide online olan yada yazan kisinin bildirimi anlik gelmiyor. Whatsapp in icinde oldugumda geliyor uygulama arka plandayken gelmiyor. Bu boylemi yoksa.
Onun için arkaplanda sürekli çalışması lazım. Onun ayarı olması lazım online notify’da

Onun için arkaplanda sürekli çalışması lazım. Onun ayarı olması lazım online notify’da

Bumudur acaba
9c917cdea6c9b4c12f1a7122dac90d8e.jpg

Whatsapta ayarlar kısmında onlinenotify sekmesinin altında tracking list butonu aç üstte + tuşuna basıp seçmek istediğin kullanıcıyı seç done de sonra geri ekrana gelip tracking list kısmının altındaki contact Logs kısmında log dosyaları tutmaya başlayacaktır ordan takip edebilirsin
Bende o bölüm var denemek amaçlı arkadaşı ekledm listeye ama malesef girdiğini cıktığını vs hiçbişeyi loglamıyor yardımcı olabilirmisiniz ?

Arkadaslar bugun aldigim güncellemeler...
9f1816d5bc64f45bb797b06b9c0c5df0.png

Güncelleme sonrası whatsapp çalışmadı. Bir kaç denemeden sonra onlinenotify tweaki icleaner içinden kapatınca whatsapp çalışmaya başladı. Son sürüm whatsapp kullanıyorum

Arkadaslar bugun aldigim güncellemeler...
9f1816d5bc64f45bb797b06b9c0c5df0.png

Güncelleme sonrası whatsapp çalışmadı. Bir kaç denemeden sonra onlinenotify tweaki icleaner içinden kapatınca whatsapp çalışmaya başladı. Son sürüm whatsapp kullanıyorum

2.18.100 sürümü için destek eklenmisti ama sorun teşkil ediyorsa WhatsApp sürümünu düşünebilirsiniz

Onlinenotify tweakini ilk defa kullanacaktım fakat bağlı uygulamalar olduğu uyarısını aldım watusitools tweakini kurmama rağmen hala tweaki kuramamaktayım yardımcı olabilecek var mı?

Onlinenotify tweakini ilk defa kullanacaktım fakat bağlı uygulamalar olduğu uyarısını aldım watusitools tweakini kurmama rağmen hala tweaki kuramamaktayım yardımcı olabilecek var mı?
OnlineNotify kurulumu yaptığınız zaman ne uyarısı alıyorsunuz ekran görüntüsü paylaşabilirseniz yardımcı olalım.

Geri