Neler yeni

Tweak OnlineNotify

Son olarak winscp ile telefonun içine bağlanıp library klasöründe tweakinkect preferenceloader ve preferencebundles klasörü var mi bakar misin

Whatsapta ayarlar kısmında onlinenotify sekmesinin altında tracking list butonu aç üstte + tuşuna basıp seçmek istediğin kullanıcıyı seç done de sonra geri ekrana gelip tracking list kısmının altındaki contact Logs kısmında log dosyaları tutmaya başlayacaktır ordan takip edebilirsin
söylediklerinizi yaptım fakat boş liste hocam

Ekli dosyalar

• IMG_1008.PNG
    IMG_1008.PNG
    38.4 KB · Görüntüleme: 30
Hocam OnlineNotify e giriyorum arkadaşlarında dediği gibi there was an error loading the preference bundle for onlinenotify
hatası alıyorum.

Online notify hangi repodan yüklüyorsunuz x reposundan yüklendiğinde gerekli iki dosyayı bigbostan yüklemediği için whatsapta görünmez atelwfon ayarlarında görünür ama hata verir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tasiyem yeni sürümü yükleyin ve yüklerkwn bigbostan watisutols ve jodebox unn bigbostan yüklendiğine emin olun 3 ü birden kurulursa uygulama calışıyor

Ordan yüklediğinizde dikkat ettiyseniz sadece onlinenotiy yükleniyor diğer iki dosya yüklenmediğinden uygulama hata veriyor

Tamamdır hocam yükledim deniyorum şimdi bir de respring problemim var, cihaz respring yapamıyor dönüp kalıyor ikon

Repetriy reposunu kur güncelleme var diyecek güncelleme yap respring sorunu gider

Arkdaşlar bu uygulama tam ne işe yarıyor yazarmısınız?

hocam arkadaş watusitools ve jodebox u Bigboss reposundan yükleyin diyor fakat bigboss da öyle bir tweak yok

e3a7eaefd6346a4f29cf3e8a632cb099.jpg

Arkadaşlar xarolad reposundan yüklediğinizde sadece online notify yükler tavsiyem 2.14 versiyonunu hacyour..... reposundan yükleyin repodan yüklediğinizde üç dosyayı birden yükler bunlardan inisi sistem dosyası olduğundan bigbostan alır onlinenotifiyi dediğim repodan alır . Daha sonra respring bu sefer xarold reposuna girin onlinenotfiy yeni sürümünü indirin eskisini kaldırın watisutols ve jedobox zaten silinmez durur orda sonra kullanmaya başlayın takılan olursa özelden ulaşsın

Vatusi ile çalışıyormu birde iPhone x ile uyumlumu 11.1.2?

Aşağıdaki repodan onlinenotify 2.3.14 ve watusi 2 for whatsapp kurun çalışır . Bende çalıştı 11.1.2 - iphone 6
**-****** Repo

Moderatör tarafından düzenlendi:
Hiç bi zaman çalıştıramadım ben bunu
Hep böyle hata verdi

Ekli dosyalar

• F97BAAD4-15FC-42CD-AFFE-26643E23774A.png
    F97BAAD4-15FC-42CD-AFFE-26643E23774A.png
    90.8 KB · Görüntüleme: 19
Geri