bazı repolarda cracklisi var onu deneyip daha sonra satın alabilirsin.
apple watch desteği yok diye biliyorum tweak lerin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürlergostergecler rfid kullanıyor, çalışmıyordur
Yeni güncellemelerden sonra çalışan turnike kartları çalışmıyor.
![]()
İşin kötü tarafı benim turnike kartıma hiç tepki vermiyor acaba bu kartlar nfc değil mi? Daha kartı tarayamadığımdan turnike geçişini deneyemedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhaba. Asansöre binmek için karta ihtiyaç duymadan telefonu kullanmak istiyorum. NFC Writer XS tweak’ı satın aldım fakat kartı okumuyor. Bunu nasıl okutabilirim?
Telefonum i6s 12.4 unc0ver
Limneosa Twitter den yazdım sürüm düşür dedi, 3.0-2 ye düşürdüm, çalıştı.
![]()
Merhaba ivez,
Az önce bir güncelleme daha oldu son sürümü deneme şansın var mı? Ben deneyemiyorum kartımda nfc desteği yok anladığım kadarıyla
Sent from my iPhone using Tapatalk
Burdan bakabilirsin kardeş:
Dediklerini Yaptım Kayıt etti Şimdi İş Yerimde Turnikeye Yaklaştığımda Nasıl Bir İşlem Yapacam?Mesela Telefon Tuş Kilitliyken Bile İşe Yarayacakmı yoksa teli açıp nfc içine girip turnikeye yaklaştırmammı gerek?ki böyleyse bence anlamsız cebimden çıkarır çıkarmaz turnike kart okuyucusuna yaklaştırınca çalışacaksa süper yoksa çöp olur bence!!aydınlatabilirmisin beni
senin dediğin teknoloji kartla nfc ile değil de bluetooh destekli sistemlerde olur.
mesela ben kurumun kartını yükledim, kart taşımadan telefondan giriş yapabiliyorum..
benim işime yarıyor, senin işine yaramıyor diye de çöp demen hoş değil. daha iyisini yapabiliyosan buyur yap !!
Hayır arka planda çalışmadığı için okumuyor. Her halükarda start tag emulation’a basman lazım turnikeye okutmak için. Arka planda sadece kart tanımlamakta çalışıyor.
Hayır arka planda çalışmadığı için okumuyor. Her halükarda start tag emulation’a basman lazım turnikeye okutmak için. Arka planda sadece kart tanımlamakta çalışıyor.
@Romeomutsuz ,
Kart derken personel Kartı ulaşım Kartı falan dedim. Bende temassız bonus var Kartı tweak tanıdı ama denemedim hiç.
MilkyWay diye bir tweak var. Activator ile çalışıyor.