Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba ben cydia da tweakleri kurdum appcake i de kurdum appcake den indirdiğim uygulamalarda kuruluyor fakat uygulamaya tıklayınca açılmıyor geri kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözerim ?

Merhaba ben cydia da tweakleri kurdum appcake i de kurdum appcake den indirdiğim uygulamalarda kuruluyor fakat uygulamaya tıklayınca açılmıyor geri kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözerim ?

2 seçenek var appsync kurmadın cydiadan kurduysanda çalışmıyor güncellenmesi gerek.
Diğer bir seçenekte appcake den indirdiğin uygulamanın ios 12 güncellenmesi gerekiyordur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Appsync unified 32 yüklü denemek için 20 uygulama indirdim hepsi güncel iOS 12 için ama yinede açılmıyor.

Appsync 32.0 sürümüne güncellendi fakat appcake ios11 sürümüne fix yapıyor appcake nin güncelleme alması gerekiyor

Arkadaşlar telefonum şarjı bittiği için kapandı yeniden açtığımda jb yi kaybettim şimdi uncover uygulamasından nasıl jb yapacağım tekrar hangi seçeneklerin açık olması lazım yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar telefonum şarjı bittiği için kapandı yeniden açtığımda jb yi kaybettim şimdi uncover uygulamasından nasıl jb yapacağım tekrar hangi seçeneklerin açık olması lazım yardımcı olursanız sevinirim
Herhangi bir değişiklik yapmadan jailbreak butonuna basın

Arkadaşlar symptomsd diye bişey var resimdeki %40 şarj harcamış nedir bu bilgisi olan varmı

Ekli dosyalar

• E22A40ED-7B75-47CC-A308-790D2900527F.png
    E22A40ED-7B75-47CC-A308-790D2900527F.png
    110.3 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.

Benim cydia açılmıyor.
Voicw changerx’i yükledim
Arama esnasında telefon kapandı
Açıldığında ise cydia hiç açılmıyor.
Ne yapabilirim.

Şu iOS 12 denetim merkezindeki müzik ve parlaklık çubuğuna yüzde getiren tweak hangisiydi ?

Watusi de paylaşılan hikayeyi herkesin görmesini değilde, sadece belirlediklerinin görmesini ayarlayabiliyor muyuz? Tıpkı instagramdaki hikayeni gizle gibi.
@efsane6

Watusi de paylaşılan hikayeyi herkesin görmesini değilde, sadece belirlediklerinin görmesini ayarlayabiliyor muyuz? Tıpkı instagramdaki hikayeni gizle gibi.
@efsane6

Whatsappın kendisinde bu özellik mevcut durum kısmına girip sol üstteki gizlilikten ayarlayabilirsiniz

Kopyala-yapıştır aracım çalışmıyor, çok sinirleniyorum. Resmen jbyi sileceğim bunun için, hiç bir şekilde düzeltemedim sebebi nedir acaba

iOS 12 uyumlu Equalizer Everywhere tarzı ekolayzır tweaki var mı bildiğiniz ?

B38 ile jb yaptım aşağıdaki güncellemeyi yaptığım an cydiadan atmaya başlıyor sürekli sıfırlıyorum tweakleri cydiayı yeniden yüklüyorum ama aynı güncelleme sorun yaratıyor.

Ekli dosyalar

• 8C2D79F1-01C7-4E79-96ED-D96A448717BF.jpeg
    8C2D79F1-01C7-4E79-96ED-D96A448717BF.jpeg
    653.9 KB · Görüntüleme: 22
Ben telefonu rollelectra ile sıfırladım ama öncesinde bütün fotoğrafları sildim şuan pişman oldum acaba fotoğrafları geri getirme imkanım var mı iCloud kullanmıyorum:/

Geri