Ben telefonu rollelectra ile sıfırladım ama öncesinde bütün fotoğrafları sildim şuan pişman oldum acaba fotoğrafları geri getirme imkanım var mı iCloud kullanmıyorum:/
Silinenler klasöründen de sildiyseniz Maalesef yok
Ben telefonu rollelectra ile sıfırladım ama öncesinde bütün fotoğrafları sildim şuan pişman oldum acaba fotoğrafları geri getirme imkanım var mı iCloud kullanmıyorum:/
cihazım 11.2.1 b3 de bugün ansızın 12.1.4 güncellemesi hazır dedi tedirginim beta profili yüklüydü yardımcı olur musunuz?
Beta sürümde ara ara bu tür uyarılar vermesi normal. Siz arkadaşımızın dediği gibi saklama alanını kontrol ettiyseniz sorun yok.yüklü zaten hocam depolamadada gözükmüyor dün öyle bir uyarı geldi ne olur olmaz diye sorayım dedim
ReProvision konumuz var hocam. Detaylı anlatım ve kullanımı var. Kısaca telefondan uygulama imzalamaya yarıyor.Ekli dosyayı görüntüle 9759Beyler bu ReProvision denilen uygulama ne işe yarıyor?
Yüklesem mi?
Anemone ve Rocketbootstrapt'ı yeniden kurun.Ekli dosyayı görüntüle 9832Hatanın çözümü var mı?
Şuanlık iOS 12'de çalışmaz, Uğrasmayın.Ekli dosyayı görüntüle 9832Hatanın çözümü var mı?
Olmadı zatenAnemone ve Rocketbootstrapt'ı yeniden kurun.
herkese selamın aleyküm beyler 6s kullanıcısıyım upscale kurup iphone 6+ çözünürlüğünü seçtiğimde ekranda cızırtı tarzında görüntüler gidip geliyor system info da çalışmıyor bildiğiniz upscale tarzı tweak varsa söylersenız sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 9844Homegesture yüklerken bu hatayı alıyorum çözümü nedir? Veya buna benzer tweak var mı?
[automerge]1551877612[/automerge]
LittleX yükleyincede safe mode atıyor
herkese selamın aleyküm beyler 6s kullanıcısıyım upscale kurup iphone 6+ çözünürlüğünü seçtiğimde ekranda cızırtı tarzında görüntüler gidip geliyor system info da çalışmıyor bildiğiniz upscale tarzı tweak varsa söylersenız sevinirim
Selam hala bu siteye girenler var mı?
SHSH kayıtlarınız var ise FR işlemi yapın, Yoksa unutun temiz kurulumu.arkadaşlar sürümüm 12.1.1 jb kurdum fakat kaldırmak istiyorum tertemiz olucak şekilde kalıntı kalmadan nasıl kaldırabilirim
SHSH kayıtlarım yok başka bi yolu yokmu jbden kurtulmak istiyorumSHSH kayıtlarınız var ise FR işlemi yapın, Yoksa unutun temiz kurulumu.