Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar cydia girdim 30 tane yakın güncelleme gelmişti onları güncelerken sileo yüklendi sileo kullanmak istemiyorum silsem sorun yaratırmı?????

YENİ güncellemelerle Sileo yüklenir , yani artık her ikisini kullanabilirsin

Sileo silinmez! silersen APT hatası alırsın

JailbreakTR

arkadaşlar kolay gelsin ben bu jailbreak aleminde yeniyim birkaç sorum olucaktu

ios 12.1.4 sürüm kullanıyorum sanırım bu sürüme jb çıkmadı daha
ben sürümü geri alıp jb olan bir sürüm yüklüyebilirmiyim telefonuma ?

birde ben jb yi hileli oyun kurmak için kullanmak istiyorum jbsiz bu oyunu telefona kurmanın bi yöntemi varmıdır ?
bazı app programları var ama ben istediğim apk-ipa yı telefonuma yüklüyemiyorum bunu nasıl yapabilirim
şimdiden yardımınız için teşekkürler

arkadaşlar kolay gelsin ben bu jailbreak aleminde yeniyim birkaç sorum olucaktu

ios 12.1.4 sürüm kullanıyorum sanırım bu sürüme jb çıkmadı daha
ben sürümü geri alıp jb olan bir sürüm yüklüyebilirmiyim telefonuma ?

birde ben jb yi hileli oyun kurmak için kullanmak istiyorum jbsiz bu oyunu telefona kurmanın bi yöntemi varmıdır ?
bazı app programları var ama ben istediğim apk-ipa yı telefonuma yüklüyemiyorum bunu nasıl yapabilirim
şimdiden yardımınız için teşekkürler

İos 12.1.4 sürümleri açık sürümünü 12.1.3’e düşür tweakbox ıgniton gibi app store dışı uygulamalardan hileli oyunları indirebilirsin başka türlü jb yapmadan olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

error : rootfs remount Electra jailbreak dediğimde bu hatayi aliyorum bilen varmidir nedendir❓
İphone x
11.4.1
[automerge]1550860734[/automerge]
error : rootfs remount Electra jailbreak dediğimde bu hatayi aliyorum bilen varmidir nedendir❓
İphone x
11.4.1
Tmmdir sorun çözüldü

Son düzenleme:
İos 12.1.4 sürümleri açık sürümünü 12.1.3’e düşür tweakbox ıgniton gibi app store dışı uygulamalardan hileli oyunları indirebilirsin başka türlü jb yapmadan olmaz

Reis söyle söyleyim bende bi apk var ben bunu androidde olduğu gibi iphoneye kurmak istiyorum belli programlardan oyun indirme değilde pc deki oyunu telefona atıp kurmak istiyorum bu mümkün mü ?

Merhabalar vodofone red in pass paketlerini kullanıyorum internetim gitmiyor reklamlar hariç acaba tweaklerle bunu desteklesem internetim gitmeye başlar mı ?
instagram++ adblock falan ...

Cydia böyle olunca ne demek oluyor.
0dfc7d99bdc7a23334c24d6b71dd5cbd.jpg

Tivibu go uygulamasına giremiyorum jbli olduğu için girebileceğim çalışan bir tweak var mı acaba 11.3.1 jb

İos 12 nin iğrenç tasarımı olan kocaman kocaman başlıkları nasıl kaybedebiliriz ios 11 dede mi böyleydi bilmiyorum yeni geçtim 10 dan 12 ye de. Bunu yapabilen bi tweak varmı acaba

İos 12 nin iğrenç tasarımı olan kocaman kocaman başlıkları nasıl kaybedebiliriz ios 11 dede mi böyleydi bilmiyorum yeni geçtim 10 dan 12 ye de. Bunu yapabilen bi tweak varmı acaba

No large title diye bir tweak var ama iOS 12 ye uyumlu mu bilmiyorum...

Eski Iphone5’imin (IOS 7.1.2 JB’li), videolar kısmında, 2 adet videoyu pc ye veya Iphone 7 ‘e alamıyorum, bunun yolu yok mu acaba?
3uTools ile de göremiyorum.
691345fd997e1c93e462b955ef543d78.jpg

cec9ec40460cecb07521523879d9e6da.jpg

merhaba, bu durumu nasıl çözerim acaba? tekrar jb yaptıktan sonra herhangi bir uygulama ya da tuşa bastığımda respring atıyor. ve güvenli modda açılıyor. yardımlarınız için teşekkürler9298
[automerge]1551006225[/automerge]
kilitli ekran ile alakalı bir tweak kurmuştum. bunu silince düzeldi.

Son düzenleme:
merhaba, bu durumu nasıl çözerim acaba? tekrar jb yaptıktan sonra herhangi bir uygulama ya da tuşa bastığımda respring atıyor. ve güvenli modda açılıyor. yardımlarınız için teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 9298
[automerge]1551006225[/automerge]
kilitli ekran ile alakalı bir tweak kurmuştum. bunu silince düzeldi.
Son yüklediğiniz Tweak veya Tweakler bu duruma sebeb oluyor, kaldırın düzelecektir.

Geri