Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba ben forum da yeniyim bu yüzden konu açamadım burdan sormak istiyorum Cihazım iphone SE sürüm 12.1 cydiadan LockPluspro uygulamasını aldım ücretli olarak orjinal reposundan indirdim lakin çalışmıyor tweak YouTube den felan araştırdım ayarlarına felan baktım genede çalıştıramadım bu konuda beni aydınlatırmısınız arkadaşlar

Bunu nasil duzeltebilirim yardim edebilecek var mi?

Ekli dosyalar

• 0A26692A-9A7D-4929-BB90-761AD477970E.png
    0A26692A-9A7D-4929-BB90-761AD477970E.png
    981.2 KB · Görüntüleme: 30
ios 12.1.2 unc0ver jailbreak yaptim. Sarj problemi yasiyorum. Batarya omrum %74 fakat telefonum 2 saatlik kullanimi bile kaldirmiyor. Cok fazla tweak de kurulu degil. Onceden electra ile de jb yapmistim. Neden kaynakli olabilir?

iphone 7 12.1.2

[/QUOTE]
selam dostum sıtede yenıyım ve happy chıck hakkında takıldıgım bı kac konu var ve hıc bıse anlamıyorum destek olursanız sevnırım
[automerge]1551207826[/automerge]
happy chick pubg indirme sorunu yasıyorm yardim edebilcek varmi ? iphone 6 en son güncel telefon

Son düzenleme:
Extender da böyle bi hata alıyorum revoke yaptım pcden de telefondan da. Yeni apple id aldım fakat yinede çözemedim yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

• 4D21E01D-1634-4BCD-BA7C-4B210545E2A3.png
    4D21E01D-1634-4BCD-BA7C-4B210545E2A3.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 18
Extender da böyle bi hata alıyorum revoke yaptım pcden de telefondan da. Yeni apple id aldım fakat yinede çözemedim yardımcı olur musunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ryan Petrich reposunu ekledikten sonra preference loader tweaki güncelleme istiyor. Güncelleme öneriyor musunuz ?

Güncelleyebilirsin dostum herhangi bir sorun yok.
[automerge]1551245931[/automerge]

Sürümün 12 ise Ext3nder henüz uyumlu değil diye biliyorum.
[automerge]1551247944[/automerge]
Safe moduna girdi telefon nasil kapatabilirim

Yüklediğin son tweakleri kaldır olmazsa tweakleri tamamen kaldır olmazsa şu google dan ios cleaner 12 diye bi araştır *** diye bir türk geliştirici arkadaş var onun aracını kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Selamlar. JB sonrasında uygulama taşıma konusunda sorun yaşıyorum. Springtomize 4 kurmuştum. Belki ona bağlıdır diye ayarlarını resetleyip kaldırdım. Diğer etkileme olasılığı olan tüm tweakleri de kaldırdım. Ama halen uygulamaları sayfa içinde veya başka bir sayfaya taşıma sorunum devam ediyor. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar. JB sonrasında uygulama taşıma konusunda sorun yaşıyorum. Springtomize 4 kurmuştum. Belki ona bağlıdır diye ayarlarını resetleyip kaldırdım. Diğer etkileme olasılığı olan tüm tweakleri de kaldırdım. Ama halen uygulamaları sayfa içinde veya başka bir sayfaya taşıma sorunum devam ediyor. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ben o sorunu en çok SpringPlus ve Cylender tweaklerinde yaşamıştım. Kısacası spring boardda faliyet gösteren tweakleri komple kaldırman gerek.

Sizinle aynı fikirde olduğum için tüm tweakleri kaldırdım. Tüm tweakleri kaldırdığım halde devam ettiği için paylaşma gereği hissettim. Teşekkürler..

Kendimde aynı problemi yaşamış olduğumdan aklına gelen son bişey daha var iCleaner dan Cydia Substrate ayarlarından bütün kurulu tweakleri pasife çek sonra uicache yap.

Arkadaşlar şuan ios 12.2.2 sürümündeyim bu sürüme jb gelir mi sizce bilgisayarım yok sürümde düşüremiyorum malesef şuan jb için yapabileceğim birşey varmıdır acaba:(

Konuyu yanlış açtıysam kusura bakmayın ilk konu açışım
[automerge]1551259057[/automerge]

Arkadaşlar şuan ios 12.2.2 sürümündeyim bu sürüme jb gelir mi sizce bilgisayarım yok sürümde düşüremiyorum malesef şuan jb için yapabileceğim birşey varmıdır acaba:(

Konuyu yanlış açtıysam kusura bakmayın ilk konu açışım
[automerge]1551259057[/automerge]
Şuan için buna cevap vermek zor. Forumu takip edin :okay:

6d551744ead4f38f427d99283e7810d7.jpg
yardım lütfen

Yardım Edebilecek misiniz TY

Whatsaptaki kişilerin profil fotoğraflarımı rehberdeki isimleriyle senkronize edecek bir tweak var mı tek tek kişilere resim yüklemek zor geliyor? :)

Remind me gibi basit bir hatırlatıcı var mı acaba? JB 11.4.1

Geri