Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba. appcake ve appsync kurdum akabince jb gitti. sonra electra gitti. profil sildim kendisi silinmiyor da. yenisi yüklenmiyor. electra remover da yüklenmiyor. App store dan program yüklenmiyor. itunes cihazı görmüyor. winspc vs ssh bağlantı kuramıyor

ne yapmalı acaba
Yardım | Soru-Cevap bölümüne konu açabilir misin?

İphone 6s kullanıyorum doğrusu iphone ile yeni tanıştım telefonu jb yapmak istiyorum sürüm ios 11.4.1

İphone 6s kullanıyorum doğrusu iphone ile yeni tanıştım telefonu jb yapmak istiyorum sürüm ios 11.4.1
Şu anlık 11.4.1 için Jailbreak yok maalesef. Son olarak 11.3.1'e kadar çıktı. Jailbreak çıkana kadar forumu takip edebilirsin, iPhone'u biraz daha araştırmanı öneririm. Genel bölümündeki bilgiler senin için faydalı olacaktır.

Ekrandaki hatanin sebebi ve cozumu hakkinda desteginizi bekliyorum.
İyi forumlar.

Ekli dosyalar

• 1B3AA46C-A44C-4FA4-8E8A-E3CACE8441F4.png
    1B3AA46C-A44C-4FA4-8E8A-E3CACE8441F4.png
    256.5 KB · Görüntüleme: 30
iPhone 6s 9.3.3 cihazımda cydia eraser ile restore yaptım sıkıntısız kurum ekranına geldi fakat etkinleştirme hatası alıyorum kurulum ekranında şöyle bir uyarı veriyor

Etkinleştirme isteği tamamlanamadı. Lütfen telefonu geri yükleyin, İOS’in en son sürümünü yükleyin ve yeniden etkinleştirmeyi deneyin.

Bunun çözümü nedir yada sebebi nedir nasıl halledicez acaba yardımcı olabilirmisiniz

Ekrandaki hatanin sebebi ve cozumu hakkinda desteginizi bekliyorum.
İyi forumlar.
repo.incendo.ws repo'su kurulu değilse kurar mısın? Sonrasında repo kaynaklarınu yenile ve tekrar XenHTML kurmayı dene.

iPhone 6s 9.3.3 cihazımda cydia eraser ile restore yaptım sıkıntısız kurum ekranına geldi fakat etkinleştirme hatası alıyorum kurulum ekranında şöyle bir uyarı veriyor

Etkinleştirme isteği tamamlanamadı. Lütfen telefonu geri yükleyin, İOS’in en son sürümünü yükleyin ve yeniden etkinleştirmeyi deneyin.

Bunun çözümü nedir yada sebebi nedir nasıl halledicez acaba yardımcı olabilirmisiniz
Cihazı bilgisayara bağla. 3uTools programını aç, sağ üstte cihazı etkinleştirmek için bir alan olması lazım. Denemekte fayda var.

@efsane6 hocam repomuzdan social downloader kurdum ama bu hatayı veriyor

Ekli dosyalar

• 8881BC77-298B-46A7-BF61-A5025463A751.jpeg
    8881BC77-298B-46A7-BF61-A5025463A751.jpeg
    272.2 KB · Görüntüleme: 33
Slm beyler android telefonlarda ayarlarda konum girince pil tasarruf var iphone yükleyebilirmiyim o özelliği sürüm 11.3.1 Jb var

Son düzenleme:
repo.incendo.ws repo'su kurulu değilse kurar mısın? Sonrasında repo kaynaklarınu yenile ve tekrar XenHTML kurmayı dene.

Cihazı bilgisayara bağla. 3uTools programını aç, sağ üstte cihazı etkinleştirmek için bir alan olması lazım. Denemekte fayda var.
Dostum ilginiz icin cok tesekkur ederim,bu yontem ile cc yuklemelerinde aldigim bu hatayi almıyorum ama bu sefer de xen html yi yüklerken aşağıda ekrandaki hatayı alıyorum

Ekli dosyalar

• 1DF7B05C-8DE6-425B-AD98-DAA938D3E002.png
    1DF7B05C-8DE6-425B-AD98-DAA938D3E002.png
    241.1 KB · Görüntüleme: 24
MERHABA
SEAT MARKA ARACIM VAR. FAZLADAN BİR ADET İPHONE 6 TELEFONUM VAR. BU TELEFONU ARAÇTA TUTACAM. BU TELEFON ÜZERİNDEN CAR PLAYDA YOUTUBE SAFARİ TURKCELL TV+ İZLEMEK İSTİYORUM NASIL JAİLBREAK YAPILIR? HANGİ KONUYA GİTMEM GEREK BANA YARDIM EDERMİSİNİZ? TELEFONA SİM KART TAKILMADAN. İNTERNETİ KENDİ KULLANDIĞIM TELEFONDAN WİFİ AÇARAK YAPACAM.

MERHABA
SEAT MARKA ARACIM VAR. FAZLADAN BİR ADET İPHONE 6 TELEFONUM VAR. BU TELEFONU ARAÇTA TUTACAM. BU TELEFON ÜZERİNDEN CAR PLAYDA YOUTUBE SAFARİ TURKCELL TV+ İZLEMEK İSTİYORUM NASIL JAİLBREAK YAPILIR? HANGİ KONUYA GİTMEM GEREK BANA YARDIM EDERMİSİNİZ? TELEFONA SİM KART TAKILMADAN. İNTERNETİ KENDİ KULLANDIĞIM TELEFONDAN WİFİ AÇARAK YAPACAM.

Öncelikle lütfen büyük harf kullanmayınız.ıos sürümünüzü yazın lütfen

11.3.1 miş telefon. kendi telefonumu yazmışım. nasıl yol izlemeliyim neler yapmam gerekiyor. carplayden youtube safariye girmek için

Telefona jailbreak yaptım ngxplay indirdim herşeyi enable yaptım fakat carplayda hiç bir oynama olmuyor aynı görüntü. Carbridgeyi tweakten indiriyorum ama telefonda bulamıyorum uygulamayı gözükmüyor silip yüklüyorum yine gözükmüyor ne yapmalıyımimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Herkese merhaba cihazım iphone 7 ve ios 12sürümüne güncelledim ne yazikki bildiğim kadarıyla şuan ios 12 jb çıkmadı ama geri dönme şansım varmı geri dönsem hangi sürüme nasıl dönmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim

Geri