Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cİhazıma jb kurduğumdan beri instagrama girince ilk giriş olmuyor hemen uygulamayı kapatıyorum 2.girişte giriyor sorun nedir? İnstagram++ falan yok

Cİhazıma jb kurduğumdan beri instagrama girince ilk giriş olmuyor hemen uygulamayı kapatıyorum 2.girişte giriyor sorun nedir? İnstagram++ falan yok

Bazı uygulamaları açarken sorun yaşıyorum

Buraya göz at duruma göre senden kaynak veya tweak listesi istenecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yukarıda WiFi yazıyor iOS sürümü 11.4 deyken de 12. Beta dayken de aynısını yapıyor kafasına göre gidip geliyor A0496615-D535-46C7-AD84-D550F2F6FFEB.jpeg

Doğru yermi bilmiyorum değilse özür dilerim sitedeki takip ettiğim konuları whatsap swarm vs gibi bildirim grldiğinde ekrana düşmesinş sağlayabilirmiyim?

İyi geceler arkadaşlar cihazıma jailbreak yapalı 2 yada 3 saat oluyor forumdada yeniyim yani işin baya acemisiyim sormak istediğim eğer indirceğimiz tweakın reposu yoksa arama yerinde bulamıyoruz anladığım kadarıyla
Sorum şu oyun hilelerini cydiada bulmam için ne yapmam gerek misal şuan feci derecede nonstop knighta sarmış durumdayım uygulama içi satın alma yapabilmemizi sağlayan tweak içerisinde online bir şey barındıran uygulamalarda çalışmadı bu baya üzücü yazmadan önce araştırdım tek bir oyun için araştırıdığımdan sadece onunla ilgili bi yazı buldum link yasakmı bilmediğim için bırakamıyorum yardımcı olmak isteyen varsa özelden atabilirim

İyi geceler arkadaşlar cihazıma jailbreak yapalı 2 yada 3 saat oluyor forumdada yeniyim yani işin baya acemisiyim sormak istediğim eğer indirceğimiz tweakın reposu yoksa arama yerinde bulamıyoruz anladığım kadarıyla
Sorum şu oyun hilelerini cydiada bulmam için ne yapmam gerek misal şuan feci derecede nonstop knighta sarmış durumdayım uygulama içi satın alma yapabilmemizi sağlayan tweak içerisinde online bir şey barındıran uygulamalarda çalışmadı bu baya üzücü yazmadan önce araştırdım tek bir oyun için araştırıdığımdan sadece onunla ilgili bi yazı buldum link yasakmı bilmediğim için bırakamıyorum yardımcı olmak isteyen varsa özelden atabilirim
1 kişi bile yokmu yardımcı olabilecek hani en azından bi çözümü olmadığını söyleseniz 🙁

Arkadaşlar sürüm 11.0.2 lockglyph homegesture littlex fluid fluidEnabler Notch’d bende çalıçmıyor çözümü varmı yoksa normal benim sürüme

Siz tam olarak ne arıyorsunuz uygulama içi satın alımlar için tweak mi arıyorsunuz...?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ipalibrary gibi hileli oyunları inderebilceğim bir uygulama

Online oyunlarda uygulama içi satın alım yapılabiliyormu bunları öğrenmek istiyorum

Bildirimler hem normal olarak geliyor tapatalktan hemde eposta ile geliyor site ayarlarından e posta alma tikini kapatmama rağmen eposta alıyorum YARDIM PLS
düzenleme: haleetim galiba forum sekmesinden bilditrimleri yönet deyip e postaları devre dışı bırak dedim inş olmuştur

Son düzenleme:
Bildirimler hem normal olarak geliyor tapatalktan hemde eposta ile geliyor site ayarlarından e posta alma tikini kapatmama rağmen eposta alıyorum YARDIM PLS
düzenleme: haleetim galiba forum sekmesinden bilditrimleri yönet deyip e postaları devre dışı bırak dedim inş olmuştur
Sorun devam ediyosa, JailbreakTR Forum Kullanımı konudan e-posta başlığına bir göz atarsan çözümü bulabilirsin :okay:

merhaba. appcake ve appsync kurdum akabince jb gitti. sonra electra gitti. profil sildim kendisi silinmiyor da. yenisi yüklenmiyor. electra remover da yüklenmiyor. App store dan program yüklenmiyor. itunes cihazı görmüyor. winspc vs ssh bağlantı kuramıyor

ne yapmalı acaba

Rocket for instagramı güncelledikten sonra kimsenin bioya yazdıkları gözükmüyor, çözümü bilen var mı?

Geri