Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar. Bir süre önce forumda iphone telefonu bilgisayardan kullanmaya yarayan bir programı başlığı görmüştüm. O an için işim olduğundan sonra bakarım dedim. Gerek arama kısmında gerekse forumları tek tek dolandım ama bulamadım. Bilen duyan gören varsa yardımlarınızı beklerim.

Herkese iyi akşamlar iyi forumlar. Bir süre önce forumda iphone telefonu bilgisayardan kullanmaya yarayan bir programı başlığı görmüştüm. O an için işim olduğundan sonra bakarım dedim. Gerek arama kısmında gerekse forumları tek tek dolandım ama bulamadım. Bilen duyan gören varsa yardımlarınızı beklerim.
3utools olabilir mi? Bu uygulama ile telefon ekranini pc ye yansitabiliyorsun.

Şu an telefon jbli iken pc üstünden yedek alsam sonra jbyi silip aynı yedeği geri yüklesem jb kalıntıları kalır mı telefonda?

Herkese merhaba cihazım iphone 7 ve ios 12sürümüne güncelledim ne yazikki bildiğim kadarıyla şuan ios 12 jb çıkmadı ama geri dönme şansım varmı geri dönsem hangi sürüme nasıl dönmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet dediğin gibi şu anlık sadece 11.3.1'e kadar JB var. En fazla imzası açık olan 11.4.1 sürümüne düşürebilirsin cihazı.

iTunes'e albüm olarak aktardığım müzikler telefonda albüm olarak gözükmüyor.tek tek şarkı olarak gözüküyor ve sanatçı adı yazmıyor
iTunes 12.6 sürümünde böyle sorun yoktu.
Ayrıca itunes'ten aldığım müzikleride aktarırken albüm olarak gözükmüyor
Ne yapabilirim?T

Ekli dosyalar

• IMG_0349.PNG
    IMG_0349.PNG
    561.1 KB · Görüntüleme: 23
İphone 6s ios 11.4.1 için jailbreak yapılabilir mi ? Yapılıyorsa nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz ?

3137AEDE-6885-4467-BEC7-4B5EB9331832.pngİllallah ettim beyler bilen duyan varsa bir çözümünü söylesin. Sürekli 10 dakka da bir olmaya başladı kendiliğinden respingliyor

Yedek işini nasıl halledebilirim peki çözüm önerin var mıdır? Cevabın için teşekkürler
Delectra veya electraremover ile jailbreaki kaldırıp öyle yedek alabilirsin. kaldırmadan önce icleaner ile tüm tweak ayarlarını sil

Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.

[INFO]Konu niteliği taşıyan mesajlarınız yetkililer tarafından konuya dönüştürülecektir[/INFO]
Konul nasil aca bilirim?

Geri