D
dreguleryuz
Guest
ben ne yapmalıyım peki doktor telefonsuz kaldım ...
Kardeşim sorun hala devam ediyor mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben ne yapmalıyım peki doktor telefonsuz kaldım ...
bunu yapınca nasıl bir çözüm oluyor ne oluyor yaniEdup telefona hard reset yap, electra uygulamasına gir, tweak işaretini kapat ve öyle jailbreak yap.
bunu yapınca nasıl bir çözüm oluyor ne oluyor yani
kardeşim dediğini yapınca open ssh running enjoy falan altında da exit yazıyo çıkınca da gene aynı cydiada hiçbirşey gözükmüyorCydiaya girebiliyorsun tweakler çalışmıyor, istediğin tweaki kaldırabiliyorsun. Ben bi defasında benzer bir sorunu yaşadım. Tehlikeli repoyu ve tweaki sildim. Sonrasında tekrar electra uygulamasına girip tweak işaretini açıp jailbreak yaptım.
kardeşim dediğini yapınca open ssh running enjoy falan altında da exit yazıyo çıkınca da gene aynı cydiada hiçbirşey gözükmüyor
Exit e bastığında tweaksiz jailbreak başarılı demek. Sonrasında yine cydia boş mu? Kurulu olanlar listesinin ekran görüntüsünü atabilir misin?
Buyur kardeşimExit e bastığında tweaksiz jailbreak başarılı demek. Sonrasında yine cydia boş mu? Kurulu olanlar listesinin ekran görüntüsünü atabilir misin?
Arkadaşlar iyi akşamlar ios 11.3.1 jb ipad elmada kaldı güncellemek istedim 11.4.1 e güncellendi diyor itunes görüyor ama içindeki hiçbirşey silinmemiş electra bile duruyor cihaz daha elmada ne yapabilirim acaba
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buyur kardeşim
evet kardeşim orasıda halen bonboşKardeşim aşağoda 4. Kısımda “Kurılu olanlar” menüsü var orası boş mu? Onu soruyorum.
evet kardeşim orasıda halen bonboş
Sanırım yapman gereken tek şey rollectra ile telefonu sıfırlamak.
Benim işimde yararmı kardeş bu
kardeşim onu nasıl yapacam işte bilsem onu yapacam başındanSanırım yapman gereken tek şey rollectra ile telefonu sıfırlamak.
Yardımlarınızı muhtacım lütfen teşekkürler herkeze
Help miDurum bundan ibaret arkadaşlar![]()
![]()
Durum bundan ibaret arkadaşlar![]()
![]()
kardeşim onu nasıl yapacam işte bilsem onu yapacam başından
Kardeşim o attığın resmî sil. iPad’in seri nosu var. Bak benimkini çaldılar. Cihaza başka hat kullanamıyorum.
Durum bundan ibaret arkadaşlar![]()
![]()
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle geçmiş olsun son sürüme güncellenmişsiniz.
Burdan cihazınıza uyumlu sürümünü indirin Daha sonra Dfu moduna alın yükleyin sorunuz çözülür
DFU MODU ALMA
- cihazı bilgisayara bağlayın
- home ve power tuşlarına aynı anda basın
- cihaz tamamen kapandıktan 2,3 sn sonra powerdan elinizi çekip, home tuşuna basmaya devam edin.
- itunes kurtarma modu uyarısı verdiğinde komple cihazı bırakın ve işlemlere geçin
Böyle oldu doğrumu acaba![]()
11.4.1 e geçiş yaptık uzun uğraşlar sonucu jailbreak bitti bizim içinKardeşim sorun hala devam ediyor mu?