Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi onlinenotify yi kaldırıp yeniden kurmayı denedim ve bu iletiyi alıyorum ekranda. Yüklüyor ancak çalışmıyor tweak...

823a5d2dbce08af2dc1da91e848701a4.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bigboss reposundan kurun

Cihaz 6s plus
10.2.1
Cydia eraser çalışmıyor bi yardımcı olun

Ekli dosyalar

• IMG_5491.PNG
    IMG_5491.PNG
    255.3 KB · Görüntüleme: 15
11.1.1 jb kullanıyorum. jb yaptığımda littlex kullanabiliyordum fakat bir ara iphone x hareketleri çalışmamaya başladı. acaba etki eden bir tweak var o yüzden mi çalışmıyor diye düşünüp icleaner ile tüm tweakleri deaktif edip sadece littlex aktif ettim o zaman bile çalışmadı. aşağıdan yukarı çektiğimde switcher gelmiyor, sağ üstten denetim merkezi gelmiyor. sadece kilitli ekranı açmak için yukarı kaydırabiliyorum diğer hiçbir hareket çalışmıyor. yukardan sadece bildirim merkezi iniyor. aşağıdan çektiğimde ise hiçbir tepki vermiyor. homegesture'u denedim o da aynı şekilde çalışmıyor. bunu nasıl çözebilirim?

Merhabalar iyi geceler dostlar... sizlerden bir konuda yardım rica ediyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim bir programa ihtiyacım var nereden nasıl bulurum lütfen destek olmanızı rica ederim. 10.3.1 jailbreak yapılmış tabletim var. Resim olarak paylaşıyorum. IMG_0011.PNG

Merhabalar,
Xarold reposunda "FacebookDarkMode" isimli bir tweak var lakin yükledikten sonra facebook uygulamasını açtığımda tweak için fake olduğuna dair bir ibare çıkıyor ve satın alınmasını istiyor. Tweak için farklı bir repo öneriniz olabilir mi, ya da nasıl satın alınabilir?

Merhabalar,
Xarold reposunda "FacebookDarkMode" isimli bir tweak var lakin yükledikten sonra facebook uygulamasını açtığımda tweak için fake olduğuna dair bir ibare çıkıyor ve satın alınmasını istiyor. Tweak için farklı bir repo öneriniz olabilir mi, ya da nasıl satın alınabilir?

PayPal ile Satın alabilirsin, Cydia içinden satın alamıyorsan , geliştiricisi ile e-mail üzerinden bağlantı sağlayabilirsin.

JailbreakTR

Arkadaşlar ip 6+ 11.1.2 sürüm jb cihazım bazen app storede uygulamayı indirmiyor dönüyor kalıyor uygulamaların güncellemesinide yapmıyor varmı çözümü yada aynı durum başına gelen arkadaşlar ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim bende de aynısı olmuştu, appstore ve iclouddan çıkış yapıp şifremi değiştirince düzeldi.

Hemen denim şifreyide değişim yazim

Kardeşim bende de aynısı olmuştu, appstore ve iclouddan çıkış yapıp şifremi değiştirince düzeldi.

Sadece çıkış yaptım hard reset atmak zorunda kaldım düzeldi

Arkadaşlar ben Fransa üzerinden PayPal hesabı oluşturmuştum.telefon numarası olarak Fransa’daki yeğenimin cep telefonunu yazmıştım kayıt oluştururken.şimdi ben buraya kendi telefonumu yazsam sıkıntı olurmu acaba.yanı adres vesaire Fransa olarak görünecek ama telefon Türkiye’den.sistem bunu algılar mı acaba.?

Adres belirtme kısmında Türkiye yok zaten. Telefon numarası kısmında varsa şayet, bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.

[INFO]Konu niteliği taşıyan mesajlarınız yetkililer tarafından konuya dönüştürülecektir[/INFO]
Yeni #267
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum. iphone cihazlarda eski sürüme dönme olayında onay almak için oluşturulan sanal sunucu hangi siteden indiriliyordu bilgisi olan var mı?

Yeni #267
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum. iphone cihazlarda eski sürüme dönme olayında onay almak için oluşturulan sanal sunucu hangi siteden indiriliyordu bilgisi olan var mı?

Sen baya bir eskide kalmışssın sanırım çok eskilerden vardı öyle yöntemler şimdi öyle birşey yok yasa ben bilmiyor olabilirmiyim

iOS
Sen baya bir eskide kalmışssın sanırım çok eskilerden vardı öyle yöntemler şimdi öyle birşey yok yasa ben bilmiyor olabilirmiyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE ios 10 da denedim olmuştu iOS 10 çok eski sayılmaz

Bence sen future restore den bahsediyorsundur oda artık işe yaramaz

Future restore yi bilmiyorum İnan bi terslik oldu hata verdi cihazı güncellemek zorunda kaldım jailbreaksiz kullanılmıyor çözüm arıyorum

Future restore yi bilmiyorum İnan bi terslik oldu hata verdi cihazı güncellemek zorunda kaldım jailbreaksiz kullanılmıyor çözüm arıyorum

Hiçbir çözümün yok üzgünüm şu an senin Durumunda olan bir çok insan var ya bekliyorlar yada başka cihaz bulup alıyorlar ben başka cihaz aldım

@yusuf.ozgul hocam site reposundaki datameter tweaki güncelleme alan bir tweaktenmi kaynaklıdır bilmiyorum ama ekranda data trafiğini artık göstermiyor. Başkasında da varmı bu sorun?

Geri