Bigboss reposundan kurunŞimdi onlinenotify yi kaldırıp yeniden kurmayı denedim ve bu iletiyi alıyorum ekranda. Yüklüyor ancak çalışmıyor tweak...
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bigboss reposundan kurunŞimdi onlinenotify yi kaldırıp yeniden kurmayı denedim ve bu iletiyi alıyorum ekranda. Yüklüyor ancak çalışmıyor tweak...
![]()
Bigboss reposundan kurun
Bir kaç kez deneCihaz 6s plus
10.2.1
Cydia eraser çalışmıyor bi yardımcı olun
Merhabalar iyi geceler dostlar... sizlerden bir konuda yardım rica ediyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim bir programa ihtiyacım var nereden nasıl bulurum lütfen destek olmanızı rica ederim. 10.3.1 jailbreak yapılmış tabletim var. Resim olarak paylaşıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 3622
Merhabalar,
Xarold reposunda "FacebookDarkMode" isimli bir tweak var lakin yükledikten sonra facebook uygulamasını açtığımda tweak için fake olduğuna dair bir ibare çıkıyor ve satın alınmasını istiyor. Tweak için farklı bir repo öneriniz olabilir mi, ya da nasıl satın alınabilir?
Kardeşim bende de aynısı olmuştu, appstore ve iclouddan çıkış yapıp şifremi değiştirince düzeldi.
Yeni #267Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.
Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.
[INFO]Konu niteliği taşıyan mesajlarınız yetkililer tarafından konuya dönüştürülecektir[/INFO]
Yeni #267
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum. iphone cihazlarda eski sürüme dönme olayında onay almak için oluşturulan sanal sunucu hangi siteden indiriliyordu bilgisi olan var mı?
Sen baya bir eskide kalmışssın sanırım çok eskilerden vardı öyle yöntemler şimdi öyle birşey yok yasa ben bilmiyor olabilirmiyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE ios 10 da denedim olmuştu iOS 10 çok eski sayılmaz
Estağfirullah önemli değilValla o zaman ben bilmiyorum sanırım özür dilerim
Estağfirullah önemli değil
Future restore yi bilmiyorum İnan bi terslik oldu hata verdi cihazı güncellemek zorunda kaldım jailbreaksiz kullanılmıyor çözüm arıyorumBence sen future restore den bahsediyorsundur oda artık işe yaramaz
Future restore yi bilmiyorum İnan bi terslik oldu hata verdi cihazı güncellemek zorunda kaldım jailbreaksiz kullanılmıyor çözüm arıyorum