Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam beyler,

Cihazim XSMAX 12.4 Unc0ver JB.
Son zamanlarda ios 13 isteyen cok uygulamayla karsilastim ve indiremedim.
bunun bi tweaki falan varmi yada baska bi cözümü falan varmi ios 13 isteyen uygulamalari indirebilmek icin.
Simdiden tesekkürler

selam beyler,

Cihazim XSMAX 12.4 Unc0ver JB.
Son zamanlarda ios 13 isteyen cok uygulamayla karsilastim ve indiremedim.
bunun bi tweaki falan varmi yada baska bi cözümü falan varmi ios 13 isteyen uygulamalari indirebilmek icin.
Simdiden tesekkürler

Maalesef güncellemeniz gerekiyor. Haberleri takip edin. Çıkma ihtimali olan sürüme geçersiniz

Arkadaşlar şimdi 1. sorum. Tam 1 senedir 12.1.1 sürümünde JB’li şekilde kullanıyordum 5S’i. Dün birden bire arama başarısız sorunu ortaya çıktı. Kimseyi arayamıyor kimse de beni arayamıyordu böyle kötü bir hata. Bu Callbar XS ile alakalı olabilir mi? Cihazı sıfırladım 12.4.7 oldu mecburen JB’siz kaldık.

2. Sorum; Elimde 12.1.1 SHSH kaydı var vakti zamanında aldım. Geri dönme şansım var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar şimdi 1. sorum. Tam 1 senedir 12.1.1 sürümünde JB’li şekilde kullanıyordum 5S’i. Dün birden bire arama başarısız sorunu ortaya çıktı. Kimseyi arayamıyor kimse de beni arayamıyordu böyle kötü bir hata. Bu Callbar XS ile alakalı olabilir mi? Cihazı sıfırladım 12.4.7 oldu mecburen JB’siz kaldık.

2. Sorum; Elimde 12.1.1 SHSH kaydı var vakti zamanında aldım. Geri dönme şansım var mı?

Şu an için yok.

Telefonunu güvenle son sürüme güncelleyip checkra1n uygulamasından Allow untested seçeneğini açarak cihazına jailbreak yapabilirsin dostum.
Selam gecenlerde bununla ilgili buraya yazmistim bendede 12.4 var unc0ver jbli ama artik dükkandan uygulama indiremiyorum son sürümü indirip bunu uygularsam jb oluyormu kesinmi ツ

Selam gecenlerde bununla ilgili buraya yazmistim bendede 12.4 var unc0ver jbli ama artik dükkandan uygulama indiremiyorum son sürümü indirip bunu uygularsam jb oluyormu kesinmi ツ

A12 veya A13 son sürüm Jailbreak yok

A7-A11 için 12.3-13.5.1 arası Jailbreak var

A7-A8 son sürüm 12.4.7

Lütfen gerekli konuyu okuyun

Arkadaşlar instagramda çoklu foto silebileceğim bir tweak var mı?Lütfen cevap verin.Birde hesap açma konusunda bilen biri bana özelden de ulaşabilir.Buraya da yazabilir.

Video oynatmak için program kullananlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Ben playxtreme kurdum fena değil klasör olarak görüntülüyor fakat her video atladıktan sonra ayarlar menüsünün ekrandan gitmesi için ekrana dokunmak gerekli. Bu da can sıkıcı oluyor.

Böyle bir video oynatıcıya ihtiyacı olan varsa Kodi’ yi kurabilir. Kendi tecrübeme dayanarak şu anda piyasadaki ücretli olanlar da dahil hepsinden iyi olduğunu söyleyebilirim.

Merhaba checkra1n jb yaparken 4 5 kere işlem sırasında kabloyu fln çekmiştim şu an bi sıkıntı yok ama hazır telefona bişey yüklememişken eğer bir sıkıntı fln olduysa diye telefonu temizlemek istiyorum sizce itunes den restore yapmak yeterli mi?

Arkadaşlar bu x altı cihazlar için x hareketleri getiren bir tweak vardı. LittleX gibi. Bir kaç tweak denedim çalışıyor fakat klavyeyi bir tık yukarı kaydırıyor oraya emoji düğmesini ekliyor. Klavyesi olmadan önerebileceğiniz tweak var mı? ios 13.4.1

Little11 veya HalFiPad işinizi görecektir. Birçok özelleştirme mevcut. Larger Keyboard ayarını kapalı tutunca klavyeyi büyütmüyor.

[EDIT]Şimdi farkettim IOS 13.4.1 için demişsiniz. Ben 13.5 kullanıyorum. Bu tweakler sizin sürümde çalışıyor mu bilmiyorum.[/EDIT]

Little11 veya HalFiPad işinizi görecektir. Birçok özelleştirme mevcut. Larger Keyboard ayarını kapalı tutunca klavyeyi büyütmüyor.

[EDIT]Şimdi farkettim IOS 13.4.1 için demişsiniz. Ben 13.5 kullanıyorum. Bu tweakler sizin sürümde çalışıyor mu bilmiyorum.[/EDIT]
Dostum çözdüm. Gestures13 ve classickeyboards kurdum düzeldi. Sağolasın

İphone 6 ios 12.4.7 kullanıyorum bootra1n ile jb yaptım ama dlg memor injected da arama yapamıyorum aratmaya bastığım an uygulama donup çöküyor yardım

Telefonumun şifresini unutup birçok kez girerek iphone etkin değil itunuse bağlanın sorunu var yardımcı olun lütfen

İOS 12 kullananlar İPhone X özellikleri için Little XS tavsiye ederim. Ben kullanıyorum gayet stabil bir tweak. En son Mart’da güncellenmiş ama iş görür.

Geri