Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar checkra1n üzerinden jailbreak yapmıştım fakat daha sonra bir tweak yükledim fakat beğenmedim akabinde silmek istedim sildim ve cihaz kapanıp açıldı (re-spring) değil bildiğiniz restart. Sonrasında ise jailbreak haliyle gitti ama cydia ana ekranda kaldı, ne yaptıysam silemedim girmeye çalıştığımda ise direk atıyor uygulamadan. Tekrar jailbreak yaptım yine olmadı daha doğrusu jailbreak olmadı olmuyor. cydia yı cihazdan silmek ve yeniden jailbreak yapmak için factory reset harici ne yapabilirim?

edit : ios 13.5.1

@realdescent

@efsane Hocam iphone 5s telefonumu bir geliştiricinin linuxa çıkardığı downgrade toolu sayesinde 10.3.3'e düşürdüm jailbreak yapmamı önerir misiniz
Bu arada telefon kendine geldi ios 10'a düşünce :D

merak edenler icin link burda:)

Son düzenleme:
@efsane Hocam iphone 5s telefonumu bir geliştiricinin linuxa çıkardığı downgrade toolu sayesinde 10.3.3'e düşürdüm jailbreak yapmamı önerir misiniz
Bu arada telefon kendine geldi ios 10'a düşünce :D

merak edenler icin link burda:)

Hocam 12.1.1’e düşürmenin yolu var mı? SHSH kaydım var 12.1.1 için. Cihaz 12.4.8’de can çekişiyor şu an.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam 12.1.1’e düşürmenin yolu var mı? SHSH kaydım var 12.1.1 için. Cihaz 12.4.8’de can çekişiyor şu an.
olur hocam hem unc0ver destegi de geldi o surumlere nonce degerini ayarlayip dusurmeyi deneyin bu arada bu konuda daha bilgili olan birine sormak daha faydali hocam

@dplali
IOS 12.4.8 sürümünde hiç bir problem görmedim...

en iyisi DFU moduna alın sıfır bir kurulum yapın ve tekrar test edin...

Merhaba . i phone 7 13.5 jailbreak Li cihazım bugün çöktü . Yeniden jailbreak atmak için u3tree uygulamasını yükledim ancak 13,5 jailbreak seçeneği artık yoktu . Bu durumu nasıl düzeltir ve jailbreak yapabilirim .

ios 13.3.1 den 13.6 ya dfu mod ile sıfırdan fresh kurulum gerçekleştirdim. checkra1n 13.6 nın desteklenmediğini söylüyor ,şu an cihazda jb yok sizce ios 14 ü mü bekleyeyim yoksa checkrain ile jb yapayım mı (allow untested versions seçeneği ile)

ios 13.3.1 den 13.6 ya dfu mod ile sıfırdan fresh kurulum gerçekleştirdim. checkra1n 13.6 nın desteklenmediğini söylüyor ,şu an cihazda jb yok sizce ios 14 ü mü bekleyeyim yoksa checkrain ile jb yapayım mı (allow untested versions seçeneği ile)

Size kalmış hocam. Hangi sürümü daha stabil buluyorsanız o sürüme JB yapın. İOS 14 için bir 2 ay daha beklemeniz lazım.

Arkadaşlar instagram da otomatik Video oynatma özelliğini kapatan bi tweak var mı ayarlardan hücresel veri kullanımını azalt dedim ancak Videolar direk oynamaya devam ediyor bunu kapatan bi tweak var mı ya da instagramın sadece dm kısmını açan mesenger gibi bi uygulaması veya yaması mevcut mu

Arkadaşlar instagram da otomatik Video oynatma özelliğini kapatan bi tweak var mı ayarlardan hücresel veri kullanımını azalt dedim ancak Videolar direk oynamaya devam ediyor bunu kapatan bi tweak var mı ya da instagramın sadece dm kısmını açan mesenger gibi bi uygulaması veya yaması mevcut mu

Instagram++
Repo : unlimapps

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar telefonumu ilk kez arkadaşımın mac'inden jbledim (13.4.1) 8-9 gün sonra tekrar jb gerekti haliyle ama ulaşamadım arkadaşa. Cydia duruyor ama açılmıyor haliyle, dün telefondan bi siteden uncover 5.3.1 sürümünü indirdim, telefonu jbliyor ama telefonda dokunmatik kesinlikle çalışmıyor.Telefonu jbledigini nasil anladim? cunku kullandığım hattın isminin yazdığı yere benim kendi belirlediğim (tweak sayesinde) yazı yazıyor, ana ekrandaki saate saniye eklemiştim vs vs. Touch ID ile bile açabiliyorum ekranı ama kesinlikle dokunmatik hiçbir türlü çalışmıyor. Sonra hard reset ile jbsiz hale geri getirebiliyorum. çözümü olan varsa lütfen yardimci olabilir mi?

Arkadaşlar iPhone X orjinal klavyeyi düzgün bi şekilde renklendiren bi tweak varmı yada çıktımı yeni bişe?

Merhabalar whatsapp profilimize kimin baktıgını görebileceğimiz bir tweak yada baska bir yol varmıdır ?

Merhabalar öncelikle geçmiş Bayramınız Mübarek olsun

Bana tweak Manager lazım ama birtürlü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

selam arkadaşlar bunun için şimdilik konu açmayayım dedim. Sorun şu WhatsApp'a 3 gün önce gelen güncellemeden sonra jb mevcut olan telefonumda WhatsApp'a girdiğimde mevcut alan dolu 100 mb yer sil diyor . Bende bunun üzerine bir şeyler silmeme rağmen WhatsApp genede o uyarı silinmedi . Bu sorunla karşılaşan oldu mu ? jb yi kaldırdığımda WhatsApp a girebiliyorum ama .yeni bir tweakta yüklememiş olmama rağmen bu sorun ortaya çıktı .

Selamlar...

Ipad 7. gen cihaz aldım memnunum ancak bir konu hakkında bilginize başvurmak istiyorum;

Cihaz üzerinde 13,6 versiyon yüklü ve benim gamesir x1 cihazı kullanmak istiyoum. Jailbreak işlemini yaparsam ios 13,3 versiyona dönüş yapabilirmiyim. Ya da imzasız bir sürüme dönüş yapabilmek için bir yol var mı?

Arkadaşlar merhaba checkrayı kaldırmaya çalışırken restore error general diyor çözümü bilen var mı?

Arkadaşlar merhaba checkrayı kaldırmaya çalışırken restore error general diyor çözümü bilen var mı?
Safe modda jailbreak yapıp tekrar deneyin
[automerge]1597251294[/automerge]
Arkadaşlar snapchat nerdeyse her gün girdiğim zaman siyah bi kısmı beyaz ekranda kalıyor ne yapabilirim silip yüklemekten gına geldi artık

Geri