İphone 6 ios 12.4.7 kullanıyorum bootra1n ile jb yaptım ama dlg memor injected da arama yapamıyorum aratmaya bastığım an uygulama donup çöküyor yardım
Tweak ile alakalıdır. Güncel olmayabilir veya oyunun sürümü uygun olmayabilir.
İphone 6 ios 12.4.7 kullanıyorum bootra1n ile jb yaptım ama dlg memor injected da arama yapamıyorum aratmaya bastığım an uygulama donup çöküyor yardım
Telefonumun şifresini unutup birçok kez girerek iphone etkin değil itunuse bağlanın sorunu var yardımcı olun lütfen
@efsane Hocam iphone 5s telefonumu bir geliştiricinin linuxa çıkardığı downgrade toolu sayesinde 10.3.3'e düşürdüm jailbreak yapmamı önerir misiniz
Bu arada telefon kendine geldi ios 10'a düşünce
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.merak edenler icin link burda:)
Hocam 12.1.1’e düşürmenin yolu var mı? SHSH kaydım var 12.1.1 için. Cihaz 12.4.8’de can çekişiyor şu an.
olur hocam hem unc0ver destegi de geldi o surumlere nonce degerini ayarlayip dusurmeyi deneyin bu arada bu konuda daha bilgili olan birine sormak daha faydali hocam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ios 13.3.1 den 13.6 ya dfu mod ile sıfırdan fresh kurulum gerçekleştirdim. checkra1n 13.6 nın desteklenmediğini söylüyor ,şu an cihazda jb yok sizce ios 14 ü mü bekleyeyim yoksa checkrain ile jb yapayım mı (allow untested versions seçeneği ile)
Arkadaşlar instagram da otomatik Video oynatma özelliğini kapatan bi tweak var mı ayarlardan hücresel veri kullanımını azalt dedim ancak Videolar direk oynamaya devam ediyor bunu kapatan bi tweak var mı ya da instagramın sadece dm kısmını açan mesenger gibi bi uygulaması veya yaması mevcut mu
Sabredemedim yaptımSize kalmış hocam. Hangi sürümü daha stabil buluyorsanız o sürüme JB yapın. İOS 14 için bir 2 ay daha beklemeniz lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhabalar whatsapp profilimize kimin baktıgını görebileceğimiz bir tweak yada baska bir yol varmıdır ?
Safe modda jailbreak yapıp tekrar deneyinArkadaşlar merhaba checkrayı kaldırmaya çalışırken restore error general diyor çözümü bilen var mı?