Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim.. Yani bu cihazı jailbreak ile en azından ios 10'a güncelleyemem o zaman doğru mudur? : )
ios 9a artık yeni güncellemeler gelmiyor youtube bile gitti bişey yapma şansım var mı?

Youtube kullabilirsin. Aynı cihaz bende var ios 8.4 hemde

Cydiadan Flex3 yükle orda youtube no upgrade eklentisi vardı onunla kullanabilirsin.

Kullanmak istediğin uygulama ios 9 için var ise önce pc den i tunes ile son sürümü indir. Cihazdan da indir dediğin zaman eski uyumlu sürümü indiriyor. eski versiyonu yüklenebiliyor.

Güncelleme isteyenleri de yukarıdaki gibi flex ile patch indirerek kullanabilirsin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Merhaba ,
Iphone7 13.5 unc0ver jailbreakli iken aramada ses sorunu başladı, ses gelmiyor ve gitmiyor. Ayrıca kulaklık takılı olmasına rağmen görmüyor, siri vs uygulamalarda mikrofon çalışmıyor. Bu durumdayken sim kartı çıkarıp telefonu açıp kapatınca bir süre herşey çalışmaya başlıyor ama sonra tekrar aynı şekilde bozuluyor. DFU modda restore etmeme rağmen sorun düzelmedi. Jailbreak ile donanımsal sorun oluşma ihtimali var mıdır? Bilgisi olan var mıdır ?

İphone saklama alanında hiç bir uygulama gözükmüyor yükleniyor gibi yuvarlak dönüyor. Ama hiç bir şey çıkmıyor. Yardımcı olur musunuz?
971d02da00deb40b4ddaeb14e0c3fd56.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar cihazım belirttiğim gibidir checkra1n jailbreak kullanıyorum. Cihazım fazla ısınıyor. Isınmayı azaltmak için neler yapabilirim. Her yönteme açığım(donanım değişikliği hariç).Yeterki cihazımın ısınması azalsın. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba abilerim ablalarım bende ipad mini 4 ios12.1.1 var şu an cihaz açık hatta ipadden yazıyorum ama icloud şifresini bilmiyorum amcamlar şifreyi unutunca hediye etmişti onlar da denemiş ama olmamış yani apple a gidemiyoruz. Dün araştırırken birisinin filza diye bir uygulamayla bazı dosyaları silip çıkış yapabildiğini gördüm. Ama bende şu an jailbreak da yok yüklerken kilitlenir diye korkmuştum. Sizce bu taktik benim için uygun mu ya da herhangi başka bir taktik var mı? Veriler fln umrumda değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar selamlar sorunum şöyle bir kaç gün önce telefonumda hiç bir problem yoktu tamam şarzı normalde çabuk bitiyordu fakat bu bambaşka
Şimdi telefonu şarza takıyorum %20 ye kadar çok hızlı şarj oluyor fakat 20 den sonda sanki hiç şarza takmamışım gibi bekliyor öyle
Sabaha kadar bir şekilde %100 ediyor fakat şarzdan çıkardığım vakit telefonu hiç ellemediğim halde sabah kaltığımda şarjım 13 14 lerde duruyor ve telefon aşırı ısınmış bi vaziyette duruyor ama böyle bir sıcaklık yok öyle böyle değil sorunun bataryadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama bir kaç gün önce böyle bir sıkıntım yoktu şuanda asker olduğum için tamir ettirme gibi bir durumum da yok fikirlerinizi alabilirmiyim

Arkadaşlar selamlar sorunum şöyle bir kaç gün önce telefonumda hiç bir problem yoktu tamam şarzı normalde çabuk bitiyordu fakat bu bambaşka
Şimdi telefonu şarza takıyorum %20 ye kadar çok hızlı şarj oluyor fakat 20 den sonda sanki hiç şarza takmamışım gibi bekliyor öyle
Sabaha kadar bir şekilde %100 ediyor fakat şarzdan çıkardığım vakit telefonu hiç ellemediğim halde sabah kaltığımda şarjım 13 14 lerde duruyor ve telefon aşırı ısınmış bi vaziyette duruyor ama böyle bir sıcaklık yok öyle böyle değil sorunun bataryadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama bir kaç gün önce böyle bir sıkıntım yoktu şuanda asker olduğum için tamir ettirme gibi bir durumum da yok fikirlerinizi alabilirmiyim

Jailbreak’i devre dışı bırakıp test edebilirsin...

sonuç değişirse >> tweaklerin sorunlu
sonuç değişmezse >> Batarya değişmesi gerekecek

Merhaba,
iphone telefonda guc tusu ile arama sonlandirma varmi?

öncelikle merhaba ben iphone 6 kullanıcısıyım ios 13 güncellemesini jailbreakli cihaza atabilirmiyim yardımcı olabilirsinizmi jb konusunda yeniyim

Merhaba abilerim ablalarım bende ipad mini 4 ios12.1.1 var şu an cihaz açık hatta ipadden yazıyorum ama icloud şifresini bilmiyorum amcamlar şifreyi unutunca hediye etmişti onlar da denemiş ama olmamış yani apple a gidemiyoruz. Dün araştırırken birisinin filza diye bir uygulamayla bazı dosyaları silip çıkış yapabildiğini gördüm. Ama bende şu an jailbreak da yok yüklerken kilitlenir diye korkmuştum. Sizce bu taktik benim için uygun mu ya da herhangi başka bir taktik var mı? Veriler fln umrumda değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap alamadığım için yeniden sormak istedim lütfen bilgisi olan birisi beni aydınlatsın

@QuadreNon

Sorun jailbreak ile ilgili değil sanırım telefonu sıfırladım komple düzeldi şarz sorunum lakin hala ara sıra telefonu şarz olurken kullanınca ısınıyor

Sorun jailbreak ile ilgili değil sanırım telefonu sıfırladım komple düzeldi şarz sorunum lakin hala ara sıra telefonu şarz olurken kullanınca ısınıyor
Şarj olurken cihazı kullanırsanız normal olarak ısınır. Jailbreakle alakası yok.

Slm arkadaşlar bir sorum olacaktı telefonum jailbreakle banka uygulaması indirdim uyarı veriyor riskli diye uygulamayı kullanmalımıyım yoksa hiç uygulamaya giriş yapmayayım mı

Geri