Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Wpde mesaja basılı tutunca gelen yer gelip gidiyor hemen ve cydia. Güncellemeleri yapmıyor yardımcı olurmusunuz
[automerge]1592176936[/automerge]
Gmailde açılmıyor bunlara neden olan twekı nasıl bulcam

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben jeilbreak yaparak iCloud ekranını aştım. Ama şimdi bir kaç sorum olucak. Şimdi iCloud kullanamıyorum. Giriş yapılmıyor. Ama app store kullanmak oluyor. Bundan başka en kötü yanı elimde olan iPhone IMEI sorgulama sonucu çalıntı diye çıkıyor. IMEI temiz. Şimdi sorularım. iCloud kullanmak mümkün mü jailbreak olursa. Bundan başka şimdi iPhone kullanıyorum. Çalıntı yazması hangi kötü durumlar yarata bilir. IMEI sorgulamada kayıt yapmalısın söylüyor. Yani IMEI kayıt yaptırırsam rahat rahat kullana bilirmiyim ? Teşekkürler
Hırsızlık ve kötüye kullanım amaçlarına hizmet edeceğinden dolayı bu tür konularda forumda destek sağlamıyoruz.

Wpde mesaja basılı tutunca gelen yer gelip gidiyor hemen ve cydia. Güncellemeleri yapmıyor yardımcı olurmusunuz
[automerge]1592176936[/automerge]
Gmailde açılmıyor bunlara neden olan twekı nasıl bulcam
iCleaner ile tweakleri tek tek devredışı bırakabilirsin

Slm güzel insanlar
iPhone XS Max 12.3.1 ios jailbreak yapılıyormu?
Sadece car bridge vb app için lazım ve yahut bu tarz alternatif uygulama öneriniz varmı? ( araçta YouTube vb için )
Saygılar
Maalesef biraz geç kaldın. iOS 13.5 imzaları bir kaç gün önceye kadar açıktı ve jailbreak yapılabiliyor. Forumda bu tür gelişmeler için duyurular yapılıyor takipte kal. Ekstra olarak,Jailbreak Bekleyenler (E-posta Bildirimi)

Uygulamaları silemiyorum arkadaşlar, neden olabilir? Simgelere basılı tuttuğumda da titremiyor.

Ekli dosyalar

• 14D676AC-5E92-4496-A163-D86E3BF62D11.jpeg
    14D676AC-5E92-4496-A163-D86E3BF62D11.jpeg
    208.4 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar jb yeniyim ama şimdiden kalıcı jb haberleri bazı sitelerde görüyorum sizce doğrumu

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır jb’den uzak kaldım çoğu şey değişmiş. Yetişmekte zorlanıyorum bana ios 13.5 sürümünde çalışır olan installous, appcake tarzı kolay ipa yükleyebileceğim alternatiF jb tweakleri var mı önerebileceğiniz?

Ben repo yüklememe rağmen reponun içindeki paketler gözükmüyor sitesine girip add cydia yaptım yine gözükmedi çözümünü bilen var mı

iOS 13.5'e geçtikten sonra Flex uygulamasında yama yapmaya çalışırken *Processing Error* hatası alıyorum. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Merhabalar. Bildiğiniz üzere arkadaş bul da 30 sn ya da 1 dk geçmeden yenilenmiyor. Bunu anlık yenilenme yapabilen bir tweak varmıdır mesela 3-5 snyede bir yenilensin . Ve arkadaş bulda takip ettiğim kişinin anlık hareketi gözüksün. Yardımlarınızı bekliyorum.

ios 13.5 jailbrekli iphone 6s telefonum işe app storden guncelleme yada uygulama ındırme yapamıyorum denediğim hiçbir yol çözüm olmadı ne yapmam lazım

Arkadaşlar merhabalar. Eski jailbreakli (ios 7.1.2 - Pangu) iphone telefonumu İOS 6.1.3 'e nasıl düşürebilirim. Baya araştırdım ama windows için bulamadım. Ayrıca shsh olmadan yapmak mümkün müdür ?

Merhaba, ios 13.2'deyim. statusbardaki simgelerin yerini teker teker değiştirebileceğim tweak var mı acaba. Eskiden ios 9 zamanlarında moveable9 vardı ama şimdi o çalışmıyor.

Merhaba, ios 13.2'deyim. statusbardaki simgelerin yerini teker teker değiştirebileceğim tweak var mı acaba. Eskiden ios 9 zamanlarında moveable9 vardı ama şimdi o çalışmıyor.

Moveable9 tweakı maalesef ios 12 sonrası çalışmıyor. Kullanmadığım için Alternatifi olurmu bilmiyorum, Nicebarx tweakını Konu linkinden inceleyebilirsiniz.

Safariyi arka plandan kapatamiyorum, yukarıda kilit işareti çıktı? Ne yaptım nasıl yaptım bilmiyorum :) çözümü nedir arkadaşlar?

Ekli dosyalar

• 311E80B3-B9B0-46C5-BE0E-51EF1BF6BA87.png
    311E80B3-B9B0-46C5-BE0E-51EF1BF6BA87.png
    2.3 MB · Görüntüleme: 9
Altstore ve unc0ver imzasını nasıl yenileyebilirim 7 gün yazıyor reprovision sanırım çalışmıyor. ios 13.5 jailbreak unc0ver mevcut

Merhabalar. Bildiğiniz üzere arkadaş bul da 30 sn ya da 1 dk geçmeden yenilenmiyor. Bunu anlık yenilenme yapabilen bir tweak varmıdır mesela 3-5 snyede bir yenilensin . Ve arkadaş bulda takip ettiğim kişinin anlık hareketi gözüksün. Yardımlarınızı bekliyorum.

30 saniyede ülke değiştiremeyeceğine göre anlık göstermesinin ne espirisi olacak merak ettim, ekstradan altta belirttiğim linkte belki istediğin özellik mevcut olabilir veya olmayadabilir, Araştırabilirsin.

Geri