Cihazda sıkıntılar baş gösterdi, PC yok. Succession tweak ile sorunsuz bir şekilde restore yapıp, unc0ver dev den 5.2.0 indirip yine kolay bir şekilde JB yapabilir miyim? PC olmadan bulaşma diyenler oldu da. Teşekkürler
Hocam PC yoksa hiç bulaşmasam mı? Şuan JB Li kullanıyorum ve yaparken yine PC olmadan yapmıştım sorunsuz bir şekilde. Succession mu sıkıntı çıkartabilir?Evet
Jb işlemini pc ile yapın.
Succesion konusunda talimatlara uygun yaparsan sorun olmaz. öncesinde restore rootfs yapabilirsin mesela.Hocam PC yoksa hiç bulaşmasam mı? Şuan JB Li kullanıyorum ve yaparken yine PC olmadan yapmıştım sorunsuz bir şekilde. Succession mu sıkıntı çıkartabilir?
Bu dediğinizi nasıl yapabilirim?Succesion konusunda talimatlara uygun yaparsan sorun olmaz. öncesinde restore rootfs yapabilirsin mesela.
Jailbreak varsaSabah kalktığımda galerimde bulunan büyün fotoğraflarım silinmiş. Kapatıp açtım gelmedi. Bu neden olur sizce ? Fotoğrafları geri nasıl getiririm ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jailbreak varsa
Filza ile "var/mobile/Media/DCIM/100APPLE" konumuna gidip fotoğraflarınızı kontrol edin. Eğer orada yoksa gitmiştir.
Tavsiyeniz üzerine baktım fakat fotoğraf namına hiçbir şey yok :( tek çare teşefona temiz kurulum yapıp icloud'dan almak alabileceğimi. Peki jb varken icloud'dan alabilir miyim ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yedekte varsa icloud oturumu açınca tekrar getirmesi gerekir.Kayıtlı parolalarımın hepsi silinmiş.
Apple kimliğinden çıkış yaptım, ondan mı oldu acaba? Parolaları nasıl geri getirebilirim? Lütfen yardımcı olunuz. Teşekkürler
iCloud ayarlarında iCloud anahtar zinciri kısmının açık mı olması gerekiyordu şifre yedeklemesi icin? Bende kapalıydı şimdi açtım.yedekte varsa icloud oturumu açınca tekrar getirmesi gerekir.