Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili dostlar 13.5 unc0ver rocketbootstrap da bir problem mi var acaba. Bununla ilgili hangi uygulama yı yüklesem safemode a atıyor. Google dada aradım bir şey bulamadım
Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevgili dostlar 13.5 unc0ver rocketbootstrap da bir problem mi var acaba. Bununla ilgili hangi uygulama yı yüklesem safemode a atıyor. Google dada aradım bir şey bulamadım
Saygılar

Hangi uygulamayı kuruyorsunuz örneğin

Merhaba arkadaşlar. Telefona jailbreak attım, ipad görününümü için terminal, nomoreclassicapps yükledim ve filza dan source kodlar vs girdim. Sorunum şu jailbreksiz telefonumda aşırı ısınma kasma yokken. Şu an telefonumla 2 dakika oyun oynayamıyorum aşırı ısınma yapıyor var mıdır çözümü ?

Merhaba arkadaşlar bir sorunum var şimdi beni arayan 0501 ile başlayan bir numara var ama 0501 aynı her aradığında diğer numara farklı bu 0501 nasıl engellerim callblocker var engellemek için sadece 0501 yazmam yeterlimi ??

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var şimdi beni arayan 0501 ile başlayan bir numara var ama 0501 aynı her aradığında diğer numara farklı bu 0501 nasıl engellerim callblocker var engellemek için sadece 0501 yazmam yeterlimi ??

numaranın tamamını yazmalısınız

Slm arkadaşlar kesin cevabını vermişsinizdir ama ben rastlamadım teli yeni jailbreak yaptım şunları farkettim mesela pinterestten foto indiriyorum ama galeriye kaydetmiyor,whatapp dan galeriye ulaşamıyorum ne yapmam gerek şimdiden teşekkür ediyorum

Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım, site sayesinde jailbreak işlemini yaptım. Cihaz ipad 2. Siteden önerilen appcake uygulamasıyla youtube vs. Yüklemeyi denedim fakat sürüm kabul etmiyor. Bu cihaza nasıl youtube, office uygulamarı vs. yükleyebilirim? Eski sürümleri nasıl bulabilirim? İos sürümü 9.3.5

ben telefonu 13.4.1 sürümünde kullanıyorum ,malum yeni sürüm çıktı ve sürekli beni uyarıyor geçireyim mi diye , hem yeni sürüm kullanmak istiyorum hemde bu bildirimi artık görmek istemiyorum lakin jailbreakide bırakmak istemiyorum güncel olan son sürüme yüklesem checkra1n yapabilir miyim telefonu yada uncover ?
Teşekkürler.

Geri