Sevgili dostlar 13.5 unc0ver rocketbootstrap da bir problem mi var acaba. Bununla ilgili hangi uygulama yı yüklesem safemode a atıyor. Google dada aradım bir şey bulamadım
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu repoLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.ekli olsun
Hangi uygulamayı kuruyorsunuz örneğinSevgili dostlar 13.5 unc0ver rocketbootstrap da bir problem mi var acaba. Bununla ilgili hangi uygulama yı yüklesem safemode a atıyor. Google dada aradım bir şey bulamadım
Saygılar
Uygulama klonlama tweaki varmı hocam iOS 13 için
Ekli ama anlayamadığım bir şekilde hata veriyor
Ekli ama anlayamadığım bir şekilde hata veriyor
Parallel space tarzı bir uygulama varmıdır peki iOS için maksat oyundaki hesaplarım arası hızlı geçmemÖyle bir tweak yok...
Parallel space tarzı bir uygulama varmıdır peki iOS için maksat oyundaki hesaplarım arası hızlı geçmem
Peki teşekkür ederimIOS sisteminde böyle bir yazılım yok...
Merhaba kolay gelsin
İphone 8 plus için JB nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz
Autotouch Türkçesi varmı hocam
Sim ile alakali sadece simden telefona kayit var ayari var. Dediginiz tarz bir menü göremedim.Ayarlar bölümünden yapabilirsin SIM bölümünde
Icontweak i satınaldım nasıl kullacağım konusunda yardımcı olur musunuz?IconTweak 0,99 $
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var şimdi beni arayan 0501 ile başlayan bir numara var ama 0501 aynı her aradığında diğer numara farklı bu 0501 nasıl engellerim callblocker var engellemek için sadece 0501 yazmam yeterlimi ??
Her aradığında farklı numara engellesem fayda etmiyornumaranın tamamını yazmalısınız