İyi forumlar arkadaşlar. Böyle bir hata alıyorum bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim
Cihaz İphone 6
Sürüm 12.4
sorun gün içinde 2-3 defa resping atıyo sorun nerde çözemedim
Ch4red i denedim boş
Yardım edin lütfen 1 haftadır telefon kullanamıyorum ://Yok abi telefon ztn 12.1.3 jb ile sorun yaşadım bu yolu tavsiye ettiler
Hangi sürüme restore etmeye çalışıyorsunuz?Yardım edin lütfen 1 haftadır telefon kullanamıyorum ://
Bunu yapmaktaki amacınız nedir, pil tasarrufu, performans artışı ?Terminal üzerinden tüm açık uygulamaları kapatma komutu:
Bu komutu bulamıyorum. iPhone’da arka plandaki tüm uygulamaları kapatmayı sağlayan komuta ihtiyacım var. Bunu sağlayan tweakler mevcut. Onlar tek tıklamayla tüm açık uygulamaları kapatabiliyorlar. Muhtemelen bir comand ile bunu gerçekleştiriyorlar.
telefonum 12.1.3Hangi sürüme restore etmeye çalışıyorsunuz?
telefonum 12.1.3
yazılım 12.1.3
abi telefonun hello güncellenme tamalandı ekranını aştım fakat ayarlardan hücresel ayarlarına giremiyorum arama yapamıyrum12.1.3 de Jailbreak yap bu kadar..
Maalesef, Olanda varsa da çalışmaz.Hocam acaba tinder plus'un ücretsiz tweaki varmı
Arkadaşlar ios 12.4.1'den ios 11.3.1 sürümüne downgrade yapmam mümkün mü acaba? Elimde shsh kayıdı mevcuttur.
iyi akşamlar ngxplay 12.4uyumlu sürümü çıktımı acaba nerden takip edebilirim
Tşk ederimTelegramdan hesabı takip ederek güncellemelerden haberdar olursun.Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Beyler selam,
Samsung level u kulaklık aldım.
Kulaklığın şarj yüzdesini göremiyorum sadece kulaklık işareti çıkıyor. Bunu ayarbilmemin bir yolu var mı?
Kilit ekranında sağa kaydırdınızda ya da bildirim ekranında sağ kaydırdınızda çıkan yerde en aşağı inip düzenle kısmından pil seçeceğini ekleyip deneyin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orada sadece iphone görünüyor :(Kilit ekranında sağa kaydırdınızda ya da bildirim ekranında sağ kaydırdınızda çıkan yerde en aşağı inip düzenle kısmından pil seçeceğini ekleyip deneyin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi