Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
minimal host blocker, kurdum bir sorun çıkmadı.
tüm tweakleri silip tekrar mı kursam acaba . bilemedim ne yapacağımı

icleaner ile tüm tweak'leri devredışı bırakıp Respiring yapın. Telefon normal haline döndüyse, tweakleri sırayla etkinleştirin. Bir tweak ile aynı duruma tekrar geleceksiniz. Baktınız aynı devam ediyor Rootfs işlemini gerçekleştirin Tüm tweakler silinsin.

Yok benim sıkıntı şöyle uygulama yüklü gözüküyor ama açılmıyor silsemde telefonu açıp kapatınca geri geliyor

itunes ve Appstore ekranında oturumu kapatın uygulamaları silin. cihazınızı yeniden başlatın. ve uygulamalar tekrar geliyorsa icloud oturumuzuda kapatın. tekrar aynı işlemleri deneyin sorun çözülürse yazın buraya.

itunes ve Appstore ekranında oturumu kapatın uygulamaları silin. cihazınızı yeniden başlatın. ve uygulamalar tekrar geliyorsa icloud oturumuzuda kapatın. tekrar aynı işlemleri deneyin sorun çözülürse yazın buraya.
Peki saolun deneyecegim olmazsa ne yapmam gerek peki

Evet

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bir kaç kez denedim ama bağış yapmam isteniyor, nereden yapabilirim link verebilir misiniz yanlış birsey yapmayayım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bir kaç kez denedim ama bağış yapmam isteniyor, nereden yapabilirim link verebilir misiniz yanlış birsey yapmayayım.

Jailbreak için bağış yapmanıza gerek yok

Yapmak için unc0ver.dev sitesinden en son ipayı indirin ve cydia impctor indirin telefonunuzu bağlayın cydia impactoru açın ve ipayı üzerine sürükleyin Apple id sorucak girin sıkıntı olmaz güvenli girebilirsiniz ve telefonda unc0ver simgesi gelecektir ekrana

PC yoksa ignition.fun iosninja.io tweakboxapp.com gibi sitelerden direk indirebilirsiniz

İndirdikten sonra ayarlardan genel>profiller>profil>güven
Ve uygulamayı açabilirsiniz hayırlı olsun

arkadaşlar bişey sorucam foxfm kullanıyorum mp3 müzik indirmek için bunlar appleın müzik uygulamasına nasıl atabilirim yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bişey sorucam foxfm kullanıyorum mp3 müzik indirmek için bunlar appleın müzik uygulamasına nasıl atabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Jb varsa filza ile yapılabilir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba iphone 7 sürüm 12.4 jailbreakli kullanıyorum. Jailbreak yaptıktan sonra çoğu uygulamalarda birden fazla parmakla dokunamıyorum ekrana. Sadece bir parmağımı algılıyor. Aynı sorunu yaşayan ve çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Otomatik kaldır uyandır özelliğini CC’den togle ile kapatıp açma tweak’i varmı arkadaşlar?

Geri